Vuoden 2016 kohahduttanein älypuhelin saamassa seuraajan – yhteistyö tunnetun...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15393
Reaktiopisteet
103

Alkuperäinen Xiaomi Mi MIX.


Kiinalaisen Xiaomin Mi MIX oli vuoden 2016 yllättävin ja kenties komein älypuhelinuutuus.

Puhelimen yläreunaan asti ulottuvan näytön sisältävä Mi MIX on saamassa seuraajan toisen sukupolven mallista, Xiaomin perustaja ja toimitusjohtaja Lei Jun on kertonut kiinalaisessa Weibo-palvelussa.

Lei Jun julkaisi kuvan tapaamisestaan ranskalaisen suunnittelijan Philippe Starckin kanssa. Starck oli alkuperäisen Mi MIXin muotoilija ja työ jatkuu myös tulevassa seuraavan sukupolven mallissa.


Xiaomin Lei Junin julkaisu.


Huhujen mukaan uusi toisen sukupolven Xiaomi Mi MIX voisi sisältää vieläkin suuremman osan puhelimen etupuolesta kattavan näytön. Lisäksi puhelimessa ei välttämättä olisi fyysisiä painikkeita enää lainkaan.

Alkuperäisessä Mi MIXissä etukamera on sijoitettu poikkeuksellisesti puhelimen alakulmaan, perinteinen puhelinkuuloke on toteutettu uudella ”pietsosähköisellä keraamisella tekniikalla”, joka käytännössä tarkoittaa äänen välittymistä näyttölasin läpi, ja läheisyyden tunnistin hyödyntää infrapunan sijaan ultraääntä ja toimii näin näytön läpi.

Vuodenvaihteen jälkeen Xiaomi esitteli Mi MIXistä mustan rinnalle uuden valkoisen värivaihtoehdon.

Aiemmin tietoja on paljastunut myös mahdollisesta Mi MIX EVO -nimisestä uutuudesta. Toistaiseksi ei tiedetä, onko se juuri tuleva uuden sukupolven Mi MIX -puhelin. MIX EVOssa olisi Qualcommin uusi Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri sekä ainakin 4 gigatavua RAM-muistia.

Alkuperäisen Mi MIXin toinen erikoisuus on sen keraamirakenne, jonka myös on kerrottu vaikeuttavan ja näin rajoittavan puhelimen tuotantoa. Vakuuttavan ja kilpailukykyisesti hinnoitellun Mi MIX myynnin kerrottiin tuotannon rajoitteiden takia jääneenkin tammikuun puoliväliin mennessä vain 100 000 puhelimeen.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom