Mobiili.fi VR-kilpailu kuumenee: HTC Vive sai parannellun mallin ja hinnan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  HTC Vive.


  Puhelinpuolella vastoinkäymisiä kohdannut HTC suuntaa tänä vuonna uudenlaisen toiminnan pariin lanseeratessaan Valven kanssa Vive-lasit. Virtuaalituotteesta paljastettiin eilen uusi kuluttajaversio. Samalla HTC kertoi tarkempia saatavuus- ja hintatietoja laitteesta.

  HTC Vive on SteamVR:ltä voimansa saava VR-tuote, jota HTC kutsuu ensimmäiseksi täydeksi VR-ratkaisuksi. Vive poikkeaakin kilpakumppaneistaan siinä, että VR-lasien lisäksi pakettiin kuuluu kaksi kappaletta langattomia ohjaimia ja huoneeseen asennettavia liikesensoreita. Lisäksi mukana tulee valmiiksi kaksi VR-peliä tai -kokemusta, joilla ostaja pääsee vauhtiin.

  [​IMG]
  Viven huonetunnistimet.

  [​IMG]
  Viven ohjaimet.


  Nyt paljastetussa Vive-kuluttajamallissa on paranneltu monia asioita. HTC on muokannut silmikon hihnaa ja lisännyt etukameran, jonka avulla todellisuutta ja virtuaalitodellisuutta voidaan sekoittaa. Uusi Vive Phone Services sallii käyttäjän hoitaa puheluita ja viestejä suoraan VR-lasien avulla. Lisäksi langattomia ohjaimia on päivitetty.

  Viven hinnaksi on asetettu 799 dollaria. Taso on korkea, sillä esimerkiksi Oculus Rift maksaa 599 dollaria ja jo siitä useat kuluttajat harmistuivat. Toisaalta Vive on laitteistollisesti laajempi ja monipuolisempi kokonaisuus, mikä sellittää korkeamman hinnan. Eurohintaa ei tässä vaiheessa paljastettu, mutta Riftin hintojen perusteella 799 dollaria kääntynee vähintään 899 euroksi.

  Ennakkotilaukset alkavat aiempien tietojen mukaisesti 29. helmikuuta. HTC:n mukaan toimitukset alkavat huhtikuussa.

  [​IMG]
  Vive sai uusitun päähihnan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju