Mobiili.fi VR hankki 1300 tablettia kuljettajilleen – ”Tärkein työväline heti junan jälkeen”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Panasonic Toughpad FZ-G1


  VR Group ilmoitti tänään siirtyneensä tablettiaikaan hankkimalla kuljettajilleen työntekoa helpottavat Panasonic-tabletit. Laitteilla pyritään korvaamaan kaikki työtehtävien vaatima paperimateriaali.

  VR Group on ottanut käyttöön 1 300 Toughpad FZ-G1 -tablettia. Laitteet on toimittanut Kaukomarkkinat Oy, joka huolehti samalla VR:n erityiskäytön vaatimista muokkauksista. Toughpadeissa on räätälöity esimerkiksi näytön kirkkausasetuksia ja painonappien toimintaa sekä asennettu erityinen ajotila, joka estää laitteen siirtymisen lepotilaan ajon aikana.

  ”Emme tarvitse papereita käytännössä enää ollenkaan. Kaikki työhön liittyvä materiaali on nyt mukana sähköisenä. Toughpadilla aloitamme työvuoron ilmoittautumalla töihin, ja ohjaamossa laite on koko ajon ajan käytössä”, kertoo veturinkuljettaja Erkki Kauranen. Aikataulujen ja käsikirjojen lisäksi tabletit näyttävät tilapäiset nopeusrajoitukset ja monia muita rataverkkoon liittyviä lisätietoja.

  VR kertoo päätyneensä Panasonicin Toughpadiin vuoden mittaisen laiteselvitysprojektin jälkeen. Loppukäyttäjät olivat vahvasti mukana prosessissa, sillä laitteita testasi veturikuljettajista koottu arviointiryhmä. Toughpadit viehättivät laitteiden kestävyyden, haastavissa valaistusolosuhteissa toimivan näytön ja Windows-käyttöjärjestelmän vuoksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju