Voinko pelastaa Nokiani?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja pitkänumero, 20/4/16.

 1. pitkänumero

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/7/15
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 3110, 1610, n97 mini, 3210, 6110
  Minulla pääsi pari päivää sitten työpuhelimeni Nokia c2-01 kastumaan aika pahasti. On se kerran ollut pesukoneessakin ja sain sen ihan pelastettua mutta nyt kun olen sen osiin purkanut, kuivannut hiustenkuivaimella kaikki osat ja iltarukouksessa pyytänyt ettei tarvitse luopua tuosta uskollisesta työjuhdasta niin puhelin menee käyntiin mutta näyttöön ei ilmesty mitään, ei edes mene valkoiseksi. Kokeilin irrottaa näytön ja kytkeä takasin mutta edellenkään pelkkää mustaa ruudulla. Kannattaako edes lähreä uutta näyttöä tilaamaan vai onko kosteus jo syönyt puhelimen virtapiirejä? Onko toivoa vielä jäljellä?

  Ja vielä tarkennuksena edelliseen, sain sen äsken käyntiin. Näyttöön ei edelleenkään ilmesty mitään mutta muuten toimii ilmeisesti normaalisti, mitä nyt merkkiäänistä voi päätellä. Puhelimella voi soittaa ja akku ileisesti latautuukin...
   
  Viimeksi moderaattorin editoima: 20/4/16
 2. hllbll

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/5/14
  Viestit:
  68
  Tykkäykset:
  10
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S5 Neo
  Voi olla piirikortissakin vika, mutta uutta näyttöä tuskin kannattaa haalia missään tapauksessa, ennemmin vaikka käytetty samanlainen puhelin jostain mistä otat näytön.

  Näytön liittimestä (piirikortilla) näkee paljaalla silmälläkin onko kontaktit miten mustuneet tai jopa palaneet. Suurennuslasin kanssa näkee ainakin, samoin juotokset saattavat syöpyä pilalle jos kovin pahasti on ollut kastunut.

  En muista enää ulkoa oliko joissain muissa malleissa sama näyttö, että ois saanu laajennettua vähän mallivalikoimaa.

  Edit: Oisko näytön varaosanumero ollu 4850242. Se näkyy siinä näytön taustapellissä. 4850244 oli kuitenkin E52:n näyttö, sitä tuskin unohtaa koskaan.
   
  Viimeksi muokattu: 21/4/16

Jaa tämä viestiketju