Voiko Nokia C5 osoitekirjaa muokata

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja sepats, 14/5/11.

 1. sepats

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/5/11
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Nokia C5 osoitekirja aakkostaa sekä suku- että etunimen alkukirjaimien mukaan sekaisin, tietääkö kukaan, voiko muokata siten, että aakkostaa vain sukunimen mukaan.
  Toinen on osoitekirjassa olevat kuvat, voiko sen poistaa näytöltä. Jos käyttää numerossa +358.. -muotoa, niin kaksi viimeistä numeroa jää näkymättä. En löydä mistään asetuksia, joista kuvan saa pois kokonaan näkymästä?
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  No jos laitat sukunimen paikalle etunimen ja etunimen paikalle sukunimen, valmiita ei voi mun mielestä muokata vaihtamaan "paikkansa antamaa merkitystä lennosta". Yksitellen taitaa mennä muokattavaksi. 100kpl ja puoli tuntia ois hyvä tavote ;)
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Osoitekirjan asetuksista valitaan näytetäänkö suku vai etunimi ensin, sen mukaan menee akkosjärjestyksessä. jos valitussa kentässä ei ole tietoa, niin voi vähän sekoittaa, voit kokeilla itse, mutuna taisi ottaa seuraavan kentän.

  Tietenkin jos olet sukunimikenttään laittanut etunimen, käsittelee laite sen sukunimenä.

  Kuvat voi poistaa osoitekirjasta, avaat ko tietueen ja sieltä etteen päin.
  Jos tarkoitat puhelunaikaisia kuvia, niin niihin taisi olla teemoissa asetuksia ja vähän mallista riippuen osoitekirjassa esim tekstin lisääminen aiheuttaa sen ettei kuvaa näy.
  Mistä jää näkymättä ? se miten paljon missäkin näkyy kerralla riippuu fontinkoosta, mutta viimeistään kortti avaamalla ja muokkaamalla näkee kokonaan, tai esim. lokista kopioimalla.

  C5sta on oma ketjua
   

Jaa tämä viestiketju