Vodafone 715 käyttöapua tarvis

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja jiipee62, 26/2/08.

 1. jiipee62

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/2/08
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Tervehdys!

  Hankin Vodafone 715 näyttövaivaisen 3G modeemiksi läppärin perään ja hyvinhän tuo tuntuu siihen kelpaavan. Nyt vain tarvitsisi saada se täysin äänettömälle, nyt hälyttää värinällä. Jos jollain olisi moiseen ohjeita ihan rautalankatasolla eli paina tästä sitten tästä jne... näyttö kun ei toimi eikä asetuksiin pääse koneellakaan käsiksi. Tai linkki käyttöohjeeseen netissä saattaisi myös toimia, pika googletukseni ei tuonut apua muttei olisi eka kerta kun en jotain kuukkelilla löydä... EDIT Sokea olen, löysin englanninkielisen manuaalin ja koitan sillä jollei rautalankaa löydy.
  Kiittelen jo etukäteen ja perun kiitokseni jollei apua löydy :) .

  Jyrki
   
 2. Tumppu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1081
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  6110
  Perustilassa paina valintanäppäintä keskellä, 1 alas, 1 oikealle ja taas valinta.
  Nyt olet asetuksissa. Paina uudelleen valintaa jolloin siirryt puhelinasetuksiin.
  Uudelleen valintaa = profiilit jossa kolmas ylhäältä (2 kertaa "alas")on äänetön/värinätön, valintanappulalla otat käyttöön ja vahvistat kysymyksen "Aktivoi?" vasemmanpuoleisella softanappulalla l. ylin vasen. Tämän jälkeen punaisella luurilla takaisin perustilaan.
  Tämä olettaen että alkutilanne on "normaali" profiili eikä kokoustila jonka saa valittua ruutunäppäimellä pitkään painaen. Eli jos pelkästään värisee, paina ruutua pitkään jolloin profiilin pitäisi olla normaali jonka jälkeen teet edellä mainitun.
   

Jaa tämä viestiketju