VLC Stream & Convert Pro... Miten toimii 3G!?

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja Janappa X, 27/3/11.

 1. Janappa X

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/11/07
  Viestit:
  33
  Tykkäykset:
  0
  Miten saadaan otsikon ohjelma toimimaan 3G:en yli samsung tabissa... toisessa päässä windows xp ja palomuurina TW-EA510 v3... oon kaikkee mahdollista koittanu, mut en saa toimimaan... lähiverkos toimii hienosti...?!?!
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Mitä olet koittanut ja mikä tökkii.

  Otsikossa kysymys
   
 3. Janappa X

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/11/07
  Viestit:
  33
  Tykkäykset:
  0
  palomuurista avannu portin(onko palvelun valinnalla jokin merkitys... vaihtoehtoja on 13?!) ja laittanu sen saman portin tabin vlc asetuksiin
  palomuuriin laittanu koneen IP:en ja ulkoisen IP:en tabiin... koneen vlc-playeristä web interface päälle... ei toimi 3G:en yli, mut kotiverkos yhdistää heti sisäisellä Ip:llä ja portilla 8080...!?
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos sulla reittimessä jokin oikeahko palomuuri, niin sen voi ottaa vaikka virittelyn ajaksi pois päältä (jos siis kotiverkosta kyse, eikä mistään firma...) jos kotiverkkossa riski laitteita niin ne voi irroittaa siksiaikaa.

  Jos sinulla siellä NAT päällä, niin siihen tarvii tehdä porttireititiykset, eli tietty ulkoinen portti ohjata sisäiseen, esim tuo mainitsemasi 8080, eli ulkoinen 8080 portti ohjata serverin sisäverkon IPhen ja jos siellä oikeaan porttiin (8080) ,kaikissa NATteissa ei ole erikseen porttimuutos mahdollisuutta, eli ulkoinen portti oltava sama kuin sisäinen.

  Nyt pitäisi yhteys toimia. Jos sinulla tuossa jokin web serveri niin voisi toimia. (voi kokeilla vaikk aihan selaimella, esi tietokoneella kotiverkon ulkoa)

  Jos yhteystoimii, mutta stremia ei kulje niin VLCllä kun streemataan niin yleen käytetään muita portteja, jaTCPn lisäksi UTP pitää ola reititetty. Eli varmista ohjeista mitä kaikkea pitää NATiin reittittää (oletan että tuossa purkissasi on NATi päällä)


  Jos streemi tökkää, niin kannattaa katsoa manuaalisesti se streamin osoite (jos jotenkin näkee), onko se oike, eikä esim sisäverkon osoite.

  Streamin tökkimiseen voi vaikuttaa möys 3G operaattorin palomuurit ja NATita.

  Jos sait bitit liikkuun, niin sen jälkeen palomuuria päälle ja virritteleen kohdilleen.

  Jos sinulla serveri koneessa jokin palomuuri, niin sekin saattaa häiritä / estää toiminnan.

  Jos stream on isoa niin laajakaistaliittymän vauhti voi olla nuhaista, esim ADSLssä verkkoon päin vauhti voi olla 1vain joitain satojakilobittejä/s.
   

Jaa tämä viestiketju