Mobiili.fi Vivo julkaisi uudet puhelimensa – tätä lähemmäksi iPhonea ei Android-käyttäjä pääse

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Vivo on vihdoin julkaissut pitkään huhutut X6- ja X6 Plus -puhelimensa. Jo aiemmissa vuotokuvissa huomiota herättäneet puhelimet ovat lähes identtisiä kopioita Applen iPhone 6 -malleista, sillä erotuksella, että Vivon puhelimet käyttävät yhtiön omaa Android-käyttöliittymää.

  Jos kopioimisen maku ulkonäössä ei haittaa, tarjoavat Vivon uudet puhelimet varsin ajantasaista tekniikkaa, kestäen vertailun suurempienkin Android-valmistajien lippulaivamallien kanssa. Kokonsa puolesta pienempi Vivo X6 käyttää 5,2 tuuman FullHD-näyttöä ja isommassa Vivo X6 Plussassa on samalla resoluutiolla varustettu 5,7 tuuman näyttö. Paksuutta kummallakin puhelimella on alle seitsemän millimetriä.

  Muiden ominaisuuksien ohella puhelimissa on kolmentoista megapikselin takakamera, kahdeksan megapikselin etukamera, neljän gigatavun RAM-muisti ja 32–64 gigatavun tallennusmuisti. Sormenjälkilukijat löytyvät kummassakin mallissa puhelimen takaosasta ja puhelinten näytön alla sijaitsevat fyysiset toimintanäppäimet.

  Myyntiin Vivon uusien puhelinten on tarkoitus tulla joulukuun 6. päivä, mutta ainakin aluksi myynti rajoittuu pelkästään Kiinan markkinoille. Hintaa puhelimille kertyy mallista riippuen noin 400–500 euroa, joka asettuu samalle tasolle kiinalaisen Xiaomin lippulaivamallien kanssa.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
  Vivo X6 lehdistökuvissa. Muotoilussa puhelin on ottanut mallia erityisesti Applen taannoisista iPhone 6 -malleista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju