Vitsejä ja tositarinoita sekä todella mauttomia ja huonoja juttuja

Keskustelu osiossa 'Asian vierestä', aloittaja Xenonit, 20/8/03.

 1. naur1s

  naur1s Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  31/5/14
  Viestit:
  3065
  Tykkäykset:
  2149
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S4
  Epäilen.
   
 2. veikko

  veikko VIPpi

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  17188
  Tykkäykset:
  5661
  Puhelinmalli:
  iPhone X 64 Gt Space Grey
  Jutun mukaan 2017 säännöt muutettiin niin, että koulupuvusta tuli muodollisempi, ja shortsit eivät muodolliseen pukuun siis kuulu, eivätkä byrokraatit salli poikkeuksia. Periaatteessa tämä vastaa samaa kuin virkapuvut, joissa ei myöskään sallita pokkeuksia.
   
 3. naur1s

  naur1s Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  31/5/14
  Viestit:
  3065
  Tykkäykset:
  2149
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S4
  Mitä eroa on käkikellolla ja ruotsalaisella?

  -Käkikelloa vedetään edestä ja se sanoo tick-tack, ruotsalaista vedetään takaa ja se sanoo tack-tack.
   
  gogland, rane58 and Ving98 like this.
 4. Master of the Universe

  Master of the Universe Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/10/08
  Viestit:
  7370
  Tykkäykset:
  3231
  Puhelinmalli:
  SAMSUNG, tietysti. Lumia 950, Doogee Y6
  Pääministeri Juha Sipilä vieraili mielisairaalassa.
  Potilaat seisoivat pitkinä riveinä niiden käytävien varrella, joita myöten pääministeri kulki.
  Sipilän ohittaessa potilaita, kaikki aina kumarsivat ja sanoivat:
  – "Hyvää päivää! Kiitos hyvästä hallituksesta, herra pääministeri!"
  Ulko-oven vieressä rivin viimeisenä seisova mies kuitenkin vain nyökkäsi ja sanoi:
  – Hyvää päivää.
  Sipilä pysähtyi miehen eteen ja kysyi:
  – Miksi sinä ainoana koko joukosta et kiittänyt hyvästä hallituksesta?
  Mies vastasi:
  – Minä en ole hullu. Minä olen hoitaja.
   
  kristian360, tonz, AlpinaD10 ja 1 muu henkilö tykkää tästä.
 5. xniko

  xniko Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  21   0   0

  Liittynyt:
  2/11/11
  Viestit:
  7311
  Tykkäykset:
  6329
  Puhelinmalli:
  S8 & N7+
  Vaimo pyysi minua menemhän kioskille hakemhan tupakkia.
  Mie heitin takin päälle ja kävelin kioskille ja hoksasin, että son jo kiini. Mie aattelin sitte mennä pubhin siinä vieressä, tupakkiautomaatille.
  Sielä mie näjin tosi kaunhin tyvären, jonka kanssa mie aloin sitte raatata. Motimma muutaman oluen, yks asia johti pian toishen ja pian molimmaki naisen kämpillä. Hauskanpijon jälkhin mie huomasin, että kellohan oli jo kolome yöllä ja sanoin: "Voi heleketti, onko juuri nuin myöhä! Akka tappaa minut! Onko sulla moottoriölijyä?" Nainen antoi mulle öljiyä, jota mie hieroin käsihin ennenkö lähin kotia.
  Vaimo oli oottamassa ovensuulla ja soli tosi vittuuntunu. "Missä helevetissä sitä ollhaan taas oltu?!" Se möykkäs.
  "No, se on nyt silhen, että mie menin kiskalle, niinkö sie pyysit, mutta soli jo kiini. Niinpä mie menin pubhin tupakkiautomaattille. Siellä mie näjin heleketin upean tyvären ja siinä otimma muutaman paukun ja yhtäkkiä mie hoksasin että molin typykän kämpillä ja eikö sänkhyn", mie selitin. "Ai niinkö? Näytäppä niitä käsiäs mulle!" vaimo tiuskaisi. Se näki käjet aivan öljiyssä ja sano: "Saatanan valehtelija!! Solet taas ollu rassaamassa sitä helevetin lynksijäs!"
   
  Ving98, ka11e, allukai ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 6. Master of the Universe

  Master of the Universe Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/10/08
  Viestit:
  7370
  Tykkäykset:
  3231
  Puhelinmalli:
  SAMSUNG, tietysti. Lumia 950, Doogee Y6
  [​IMG]
  ...en minäkään, mutta maksettava on. :mad: :(
   
  rane58 tykkää tästä.
 7. Aapo34

  Aapo34 Tunnoton jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  15/10/11
  Viestit:
  3770
  Tykkäykset:
  3036
  Puhelinmalli:
  Honor P20Lite
  Sisarukset on todella julmia toisilleen.
  Eilen häissä tyttären oli pakko nolata isoveli tavallaan tietämättään.
  Veljeni uteli mun pojalta että mites naisrintamalla menee?
  Poika vastas että kyllä se tässä menee.
  Pikkusisko sano että Matti"nimi muutettu" selailee naisia kännykällä. Sillä on joku ohjelma missä se vetää naisten kuvia sivuun :D
  Näköjään porukalla oli tietoa mistä ohjelmasta kyse kun sen verran naurunremakkaa tuli.
  Jäbä vetäs sit perään 4tequila shottia ykkösellä alas.
  Nolous poistu ihan ihan puolessa tunnissa.
   
 8. naur1s

  naur1s Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  31/5/14
  Viestit:
  3065
  Tykkäykset:
  2149
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S4
  Omat lapset kyseessä?
   
 9. Aapo34

  Aapo34 Tunnoton jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  15/10/11
  Viestit:
  3770
  Tykkäykset:
  3036
  Puhelinmalli:
  Honor P20Lite
 10. Aapo34

  Aapo34 Tunnoton jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  15/10/11
  Viestit:
  3770
  Tykkäykset:
  3036
  Puhelinmalli:
  Honor P20Lite
  Minä olen ollut päivätöistäni, ohjelmatoimiston sihteerin hommista, kesälomalla nyt reilun viikon. Kelit ovat olleet lomailuun vallan kelvolliset. Paitsi etten ole nukkunut kuumuuden takia kuin ehkä kuusi tuntia. Viikossa. Jos paria mukavaa tapaamista ei lasketa, en ole tehnyt lomallani mitään. Tai olen minä kuumina kesäöinä katsellut alastomana, pelkkään hyttysverkkoon pukeutuneena terassillani dokumenttielokuvia Netflix-palvelusta. Päivät olen sitten yrittänyt pysytellä väkisin hereillä, että jaksaisi yöt valvoa.
  Sosiaalisesta mediasta olen seurannut mitä kaikkea aktiiviset tuttavani touhuavat lomillaan. On Puuhamaata ja Muumimaailmaa, vesipuistoa ja eläintarhaa. Hotelleja, mökkejä, uimista, yhdessäoloa, kivaa! Koko elämäni pakettiautotason rokkibändeissä soittaneena suunnittelin ja aikataulutin vähän toisenlaisen lomasen pikkuperheelle. Tämä ei vaadi viikkojen vapaata vaan onnistuu ihan viikonlopun aikana eikä oo kovin kalliskaan. Esimerkkiperheenä tässä on Jormanaisen perhe johon kuuluu isä, äiti ja kolme lasta.
  Reissu tehdään heinäkuisena tuskaisen kuumana viikonloppuna vuoden 1998 Nissan Sunnyllä. Ei ilmastointia, osamaksusopimus päättyy kahden vuoden kuluttua. 412877 km – sisäänajettu.

  Jormanaisen perhe asuu Etelä-Pohjanmaalla, Lapualla, josta matkaan lähdettiin perjantai-aamuna kello 09.00.
  Perjantaina ajetaan sivuille vilkuilematta nilkka suorana suoraan Lappeenrantaan. Lasten takia on pakko pitää muutama kusitauko. Isä Jormalaista vituttaa kaikki ylimääräiset pysähdykset ja koukkaukset. Palokan ABC:lla pidetään pakollinen ruokatauko. Niin nopeasti sitten kun mahdollista. Nyt ollaan lomalla eikä missään huoltoasemilla notkumassa. Isä syö ylikypsää possua 11,95 euroa ja lapset Apsi Apinan hodarit 4,95 euroa / kpl. Perheen äiti ei syö huoltoasemalla mitään. Sappikivet. Eväsbanaani ja lasi vettä saa nyt riittää. Matka jatkuu. Kuuma on. Auton kojelaudassa oleva No Smoking-tarra sulaa irti heti Jyväskylän jälkeen. Miten noita lapsia voi kusettaa jatkuvasti. Saatanan pillimehut! Kuuden tunnin tavoiteajasta jäädään huomattavasti. Isää vituttaa jo huolella. ABC:n ylikypsä possu kiertää kummasti vatsassa. Pakko käydä metsässä kyykkypaskalla samalla kun vaimo kusettaa pillimehuhumalaiset raivoavat kakarat.

  Mikkeli-infokyltin takana metsässä isä tyhjenee kyykkyasennossa molemmista päistä. Halpa-Hallista ostettu kolmen euron ruutuaiheinen kauluspaita on oksennuksessa edestä ja ruikussa takaa. Saatana! Eikä tullut edes paperia mukaan. Pakko huutaa vaimo apuun. Vaimoa ei naurata. ”Mitä sä ny aikuinen mies täällä pelleilet, aina saa hävetä. Pyyhi siihen paitaas, kauhea pellekampe muutenkin.”

  Lappeenrannassa ollaan alkuillasta kuuden maissa. Keskuspuistossa käydään hätäisesti ottamassa pakolliset turistivalokuvat professori Emil Filénin Kurjet-veistoksen edessä. Se nyt ei lapsia kiinnosta vähääkään. Eikä aikuisia. Sitten pikaisesti pari maitoa kaupasta ja nilkka suorana Huhtiniemi Campingiin. Sieltä järjestyy ikkunaton mökki neljälle hengelle hintaan 50 euroa / yö. Ahdasta on ja kuumaa, mutta sopii budjettiin. Lapsien kanssa väkinäistä tikanheittoa huoltorakennuksen seinässä olevaan tauluun. Uimaankin meinataan, mutta levä-kyltti rannalla estää sen. Nyt alkaa olla suht kireä tunnelma. Äidin tuskailu sappivaivojen kanssa vituttaa jo valmiiksi hermona olevaa isää. Onneksi Nissanin hanskalokerossa on Leijona-pullo. Äidin ilme kertoo paljon kun hän tajuaa isän jatkuvat autolla käynnit. Puoli kolmelta yöllä leirintäalueen vartija puuttuu autossa istuvan isän touhuun. Meiju Suvaksen Pure mua-kasetti otetaan pois soittimesta ja isää kehotetaan menemään nukkumaan. Kaikki heräävät isän rymistellessä sisään ja etsiessään jääkaapista lisää juotavaa. Lihapullat pyörivät pitkin lattiaa ja lasinen sillipurkki räjähtää lattiaan osuessaan palasiksi. Vaimon korvaan sössötetty: ”anna pillua!” on viimeinen asia mikä mökissä ensimmäisen lomareissupäivän yönä sanotaan. Sitten tulee uni.
  Kello soi aamulla seitsemältä. Tunnelma on tuskaisen kuuma, väsynyt ja kireä. Huoltorakennukseen aamutoimille. Lasten pestessä hampaita isä tyhjenee wc-kopissa molemmista päistä. Pääkipu on kauhea. Vaimo ei ole sanonut sanaakaan. Kahvien jälkeen on lähdettävä liikkeelle jos meinataan ehtiä Iisalmeen ihmisten ajoissa.
  Kamat ja perhe autoon. Virta-avainta kääntäessä kuuluu naks. Seuraavilla kerroilla ei sitäkään. Lapset aloittavat kuumassa autossa välittömästi mikseimennäjomikseimennäjo-hokemisen. Äiti mulkaisee isää ja sanoo: ”Isi kuunteli eilen vähän musiikkia ja nyt on varmaan akku tyhjä.” Leirintä-alueen huoltomies tulee kuin tilauksesta ja apuvirtaa järjestyy. Matka alkaa. Mikkeli, Juva, Kuopio, Siilinjärvi ja lopulta Iisalmi. 352 kilometriä ja yksi pysähdys. Juvan Nesteellä lapsille hampurilaisateriat. Äiti syö banaanin ja isä juo puolen litran Vichyn.
  Iisalmessa käynti Juhani Ahon museossa ja sitten lasten liikennepuistoon. Kiinni. Miten se saatana nyt jo kiinni on?! Kiinni on ja pysyy. Lapset itkee, äiti katsoo auton ikkunasta edelleen puhumattomana. Hienoa on niinku Hiroshimassa.
  No ei auta. Auton nokka kohti Koljonvirta Campingia. Sieltä järjestyy ikkunaton mökki neljälle hengelle hintaan 60 euroa / yö. Ahdasta on ja kuumaa, mutta sopii budjettiin. Uimassa käydään porukalla ja on ihan mukavaa. Perheen äitikin vähän leppyy ja hänen kasvoillaan käy hymyntapainenkin. Grillauspaikalla paistetaan makkarat ja mennään mökille ottamaan pienet päiväunet. Ne keskeytyvät yhden lapsista huutoon: ”Äiti Miskan pyllyssä on matoja!” Mitä vittua katteleeko ne nyt toistensa persereikiä siellä?! No kattelee tai ei, mutta Miskan pyllyssä on pieniä valkoisia matoja. Kihomatoja! Voi jeesus eikö mikään riitä tässä maailmassa?! Nyt jo kutiaa kaikkien perseet. Voi sitä itkua ja pyllyjen hankausta. Nyt alkaa isällä olla hermo siinä mallissa että äiti ottaa ohjat käsiinsä ja lähdetään paikalliseen apteekkiin. Luojan kiitos kihomatoja hoidetaan reseptivapaalla lääkkeellä ja peräaukon huolellisella pesulla. Asianmukainen hoito aloitetaan ja petivaatteet työnnetään aamulla huoltorakennuksessa olevaa roskikseen.

  Kotimatka aloitetaan. 274 kilometriä. 274 saatanan tuskaista, kuumaa ja kutiavaa kilometriä. Näin paljon ei ole yhdessäkään maailman Nissan Sunnyssä kaivettu pyllyä koskaan. Se on fakta. Viitasaaren ABC:n seinässä oleva mittari näyttää +32. Nyt ei pysähdellä muuta kuin kuselle. Syödään sitten kotona. Lapset ovat vauhkona, äiti syö sanattomana banaania ja isä ajaa. Voi jeesus hän ajaa. 148 kilometriä tunnissa näyttää poliisin tutka 80 km/h rajoitusalueella. Siihen jää ajokortti. Äiti rattiin ja matka jatkuu kotiin. Naapurit siinä purkavat matkailuautoaan. ”Ai hei tekin ootte ollu reissussa” huutaa naapurin Anssi. ”Me käytiin Birgitan kanssa Norjassa. On siellä komeet maisemat, mutta pirun kallista.” Isä komentaa lapset sisään ja sanoo Anssille: ”Sinäkin saatanan velttokulli voit minun puolestani ajaa sen 300 000 euron Bürstnerisi Birgittasi kanssa kallioleikkauksen kautta helvettiin!!”
  Noin. Siinä pieni kesäinen tarina lomamatkasta Suomessa. Suht pienellä budjetilla mentiin eikä yhtään kallista puuhamaa-ranneketta tarvinnut ostaa! Saatoin tapani mukaan hieman liioitella, vaan en paljoa. Kivaa kesää kaikille!

  Kesäloma on kesällä! – Pessimistin pakinat
   
  tonz, Averell, sataratas ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 11. 7.7"kk Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/14
  Viestit:
  352
  Tykkäykset:
  88
  Puhelinmalli:
  GT-P6800
  Who is America a'la Sasha Baron Cohen
   
 12. Master of the Universe

  Master of the Universe Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/10/08
  Viestit:
  7370
  Tykkäykset:
  3231
  Puhelinmalli:
  SAMSUNG, tietysti. Lumia 950, Doogee Y6
Tagit:

Jaa tämä viestiketju