Vitsejä ja tositarinoita sekä todella mauttomia ja huonoja juttuja

Janne76

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
12.7.2013
Viestit
1374
Reaktiopisteet
2651
Puhelinmalli
iPhone X
Umpihumalainen, vanhalta viinalta lemuava mies istui bussipysäkillä penkille papin viereen. Miehen kravatti näytti edellisviikon ruokalistalta, naama oli yltäpäältä huulipunassa, ja perstaskussa oli puolityhjä kossupullo. Hän avasi ryöttääntyneen sanomalehden ja alkoi tavailla sitä. Parin minuutin kuluttua hän kääntyi …papin puoleen ja kysäisi: “Sanokaapas pastori mikä aiheuttaa niveltulehdusta?” “Poikani, sitä aiheuttavat rentut elämäntavat, anteliaat naiset, liika viina, ja lähimmäisten halveksiminen.” “No voihan jumalauta”, juoppolalli mutisi, ja jatkoi lehdenlukua. Pappi alkoi hetken miettittyään katua kovia sanojaan, ja nykäisi juoppoa hihasta. “Olen pahoillani, en tarkoittanut olla niin kovasanainen. Kauanko teillä on ollut niveltulehdus?” “Ei mulla olekaan, luin just lehdestä että Paavilla on”
 

Janne76

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
12.7.2013
Viestit
1374
Reaktiopisteet
2651
Puhelinmalli
iPhone X
Mies harrasti seksiä vaimonsa kanssa ja uteliaana pariskuntana päätti kokeilla 69 asentoa. Aikansa touhuttuaan mies muisti,että hänellähän on kohta hammaslääkäriin aika. No ei muuta kun sängystä ylös ja kiireellä pesemään hampaita ja huuhtomaan suuta puhtaaksi karvoista. Vaatteet päälle ja hammaslääkärin tuolille istumaan. Huh,huh tulipa kiire mies ajatteli ja samalla aukaisi suun apposen selälleen. Hammaslääkäri katsoi suuhun ja sanoi.’ Oot sitten äskettäin harrastanut suuseksiä’.
Mies naama punaisena änkyttämään mi…mi.mistä ton tiesit? No kun sulla on paskaa otsassa.
 

Janne76

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
12.7.2013
Viestit
1374
Reaktiopisteet
2651
Puhelinmalli
iPhone X
Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen kisasivat kuka saa vaimonsa huutamaan kauimmin romanttisen illan ja rakastelun päätteeksi.

Ruotsalainen vei vaimonsa katsomaan Hugh Grantin elokuvaa ja illalliselle kaupungin kalleimpaan ravintolaan. Matkalla limusiinissa kotiin mies yllätti vielä vaimonsa hänelle ostamallaan timanttikorulla. Makuuhuoneen puolella hän oli hellä ja romanttinen rakastaja ja sai vaimon voihkimaan yli kahdeksi minuutiksi.

Norjalainen vei vaimonsa oopperaan ja tarjosi hänelle vielä uskomattoman elämyksen viemällä hänet illalliselle jokilautalle. Lautta lipui valaistujen monumenttien ohi, orkesteri soitti klassisen musiikin aarteita ja tähtitaivas kimmelsi romanttisesti kaukaisuudessa. Illalla peiton alla hän pani kirjaimellisesti parastaan ja sai vaimonsa huutamaan noin kolme minuuttia.

Suomalainen oli lämmittänyt vaimolleen saunan. Lämpötila jäi 50 asteeseen kun klapit loppuivat. Illalliseksi uunista hän nosti esiin reunoilta kärvähtäneen pakastepizzan ja tarjosi siitä vaimolle anteliaasti 1/8-osan. Makuuhuoneessa hän tarjosi parikymmentä tuikkausta, pyyhki kalunsa verhoihin ja lähti katsomaan Hakan peliä kavereiden kanssa. Vaimo huusi viikon.
 
Top Bottom