Vista ja Huawei e169 ongelmat

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja peltsi84, 23/9/08.

 1. peltsi84

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  25/2/07
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Käytössä on vista home premium (kone acer aspire 5520G) ja huawei e169 nettitikku, saunalahden multi-sim -palvelulla. Tikku on ostettu erillisenä eikä liity saunalahteen. Tämän vuoksi saunalahden tekninen tuki on nihkeää, koska tikku ostettu elisalta "asiakaspalautustikkuna" käytettynä. Sanovat ymmärrettävästi että "heidän puoleltaan kaikki kunnossa".

  Nettiyhteys on s-lahden mobiilinetti /vast 2mbit asti.

  Asennus sujuu ongelmitta ja tikun määritykset on tehty s-lahden ohjeiden mukaisesti. Ohjeet siis tarkoitettu ko. tikulle.

  Tikku löytää käyttöliittymän avulla eri palveluntarjoajien verkkoja (ml. elisa 2&3G verkot joissa s-lahti pyörii) mutta ei suostu yhdistämään niihin, joten tikku itsessään ilmeisesti toimii??

  Kun muodostaa nettiyhteyden siten, että tikku on kiinni, ja e90 pc-suiten avulla yhdistetään nettiin, myös huawein käyttöliittymä näyttää liikkuvan datan määrän (mutta ei näytä sitä että olisi itsenäisesti verkossa eli "palkit" puuttuu). Johtuu ilmeisesti multi-sim palvelusta?

  Sim-kortin 'neitsyyden' olen vienyt normipuhelimella (eli käyttänyt muutamia kertoja verkossa) ja myös ilmeisesti sim toimii normaalin kortin tapaan (voi esim soittaa ja vastaanottaa puheluita normipuhelimella).

  Vainmääritys on aika vaikeaa koska omasta mielestä niin liittymä, tikku kuin ohjelmistot toimivat - mutta ei keskenään.

  Ole myös yrittänyt asentaa ohjelman uudelleen (vistan uudelleenkäynnistäen) ilman apuja muutamia kertoja.

  Firmwarea en ole yrittänyt asentaa uudelleen. Liekkö apua?

  Jos joku pystyy asiassa neuvomaan, olisin todella todella kiitollinen. Itsellä on kertakaikkisesti usko ja toivo loppunut ja kädet nousseet pystyyn.
   
 2. peltsi84

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  25/2/07
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Osaako joku opastaa miten tapahtuu firmwaren päivitys?
   
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Oletko kokeillut toimiiko tikussa joku muu SIM-kortti? Jos kyseessä on asiakaspalautus niin voihan olla että se on rikki ja siksi palautettu. Entä onko kortissa SIM- tai operaattorilukkoa?

  Softapäivitys on yleensä melko helppoa näissä tikuissa/mokkuloissa. Lataat päivityspaketin koneelle ja toimit paketin mukana tai valmistajan sivulta löytyvän ohjeen mukaan. Yleensä päivitys ajetaan omalla ohjelmalla, joka tulee paketin mukana tai ladataan erikseen valmistajan sivuilta. Mitään syvällisiä viritystaitoja ei pitäisi tarvita.
   

Jaa tämä viestiketju