Vissien kaltaista ilmaista ohjelmaa c55lle?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja nicke, 21/2/03.

 1. nicke

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/11/02
  Viestit:
  216
  Tykkäykset:
  0
  Kun se Dataexchangesoftware ei tunnista c55sta, Softdatalink tunnistaa kyllä, mutta eihän se ole tarkoitettu c55lle, niin ei sillä voi tehdä mitään. Ja vissie on ärsyttävää sharewarea, niin etsisin ilmaista ohjelmaa joka on tarkoitettu c55lle, ja jolla voisi lähettää logoja, javaa ja midejä C55seen tietokoneesta.

  Onko semmoista?
   
 2. Pcwelho

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/12/02
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä se toimii se dataexchange kin simensin kanssa kunahn ensin poistat java lukon puhelimestasi,ja mielestäni toi dataexchange on yksi prahaista ohjelmista helppoudella,kopioi ja liitä meinkinki pelaa siinä hyvin.

  Saat ladattua sen java enablerin täältä
  http://siems55.narod.ru/Java_enabler_by_Skylord.zip


  Käynnistät ohjelman tietokoneessa, virta pois kännykästä (tässä välissä kannattaa käyttää myös akku irti, niin varmasti toimii), kännykkä kiinni tietokoneeseen, valitset ohjelmasta start ja tämän jälkeen puhelimesta punaista luurinappia, jonka jälkeen puhelin päivittyy sekunnissa siirron mahdollistavaksi. Siinä se, sitten ei muuta kuin virta päälle ja siirtelemään tavaraa... (lainattu SPACAN kirjoituksesta toisaalta täältä foorumilta)
   
 3. nicke

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/11/02
  Viestit:
  216
  Tykkäykset:
  0
  AAAAAAARGH!!!!!! Muttakun se javaenabler ei käynnisty, siis ei K-ä-y-n-n-i-s-t-y koko ohjelma.
  Tosin javan olen jo saanut enabloitua (luulisin) java aktivatorilla, mutta des (dataexcha..) ei_vaan_toimi. Ilmoittaa, kun yrittää käynistää, että "ei löytänyt puhelinta, laita puhelin kiinni....."
  Vissie toimii, mutta mielestäni 8euroa on liikaa ohjelmasta, jonka ehkä saa ilmaiseksikin. Pystyykö muuten vissiellä sitten, kun on sen 8euroa maksanut, siirtäää javaa puhelimeen?
   
 4. PeeVee Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/11/02
  Viestit:
  533
  Tykkäykset:
  3
  Nojoo

  Moi! Odotinkin jo sun vastausta. Se p**keleen dataexchange aukaisee mulla sen hiton resussienhallinnan ja puhelimen kansiot näkyy, ei mm näy kuitenkaan puhelinnumerot, eikä voi muuttaa.
  Nyt kun näin sen vissien, ompa hyvä ohjelma ja käsittääkseni maksaa 10e, mut ei ole visaa ym. niin eihän siitä rekisteröinnistä ja maksamisesta mitään tullit. Olisin ostanut?
  Pitäiskö dataexchange toimia samalla tavalla kuin tuo vissie? Jos, niin ei se sit mullakaan toimi niinkuin pitäisi. Samassa veneessä ollaan nicke.
  Apuvaaa!
   
 5. nicke

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/11/02
  Viestit:
  216
  Tykkäykset:
  0
  siis desinhän pitäisi juuri toimia resurs............. exprorerissa. Mutta minulla se ei toimi laisinkaan. Joten luulisin että minä olen hypännyt siitä veneestä jo aikoja sitten jonkun hirmuliskon kitaan :)
   
 6. PeeVee Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/11/02
  Viestit:
  533
  Tykkäykset:
  3
  Apuva.

  ;) ;) ;) Selasin noita vanhoja viestejä ja ei se desoft kai toimi siemens-kaapelilla niinkuin pitäis joten huudetaan yhdessä apuuaaa.
  Sais sen vissien jotenkin ostettua.
  AAPUUAAAAA!!!
   
 7. nicke

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/11/02
  Viestit:
  216
  Tykkäykset:
  0
  niinpä.. Pitää kysyä tuolta pappa betalar -tyypiltä, että betalar pappa vissie? xD (eli kysyn isältä, että jos se voooisi ostaa vissien). Mutta, jos sillä ei voi siirtää javaa, niin ei siitä mitään iloa ole.
  JOten, jos joku on sattunut ostamaan vissien, pystyykö sillä siirtämään javaa puhelimeen?

  Niin ja minullahan on Grateq usb -kaapeli.

  AAAAAAAAPUVAH!!
   
 8. vtormane

  vtormane Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  4439
  Tykkäykset:
  0
  Yhdistelmä M50+tarvike usb-kaapeli+java-enabler skylord+data exchange=javan siirto toimii

  Yhdistelmä M50+Siemensin alkup. sarjakaapeli+java-enabler skylord+data exchange=javan siirto EI TOIMI
   

Jaa tämä viestiketju