Mobiili.fi Virtuaalitodellisuutta koteihin – PlayStation VR nyt myynnissä Suomessa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Sony PlayStation 4 -pelikonsolille tarkoitetut virtuaalitodellisuuslasit eli PlayStation VR on saapunut virallisesti Suomeen ja on nyt ostettavissa. Tuttuun pelikonsoliin yhdistettävä järjestelmä tuonee virtuaalitodellisuuden monille helpommin lähestyttäväksi kuin kalliimmat Oculus Rift tai HTC Vive, jotka vaativat myös tehokkaan tietokonen kumppanikseen. Hintaa PlayStation VR:llä on Suomessa 449 euroa.

  PlayStation VR:ään kuuluu 5,7-tuumainen OLED-näyttö Full HD -tarkkuudella, 120 hertsin ruudunpäivityksellä ja 100 asteen näkökentällä. Kuulokkeisiin yhdistettynä järjestelmä tarjoaa myös 360 asteen äänimaailman. Ohjaamiseen voidaan käyttää joko perinteistä PlayStationin Dualshock-ohjainta tai kapulamallisia PlayStation Move -liikeohjaimia. Järjestelmä tarvitsee toimiakseen myös noin 60 euron hintaisen PlayStation Cameran, jolla järjestelmä seuraa käyttäjän liikkeitä.

  PlayStation VR mahdollistaa myös jaetut pelihetket joko niin, että laseilla näkyvä pelimaailma heijastetaan muiden katsottavaksi TV-ruudulla tai vaihtoehtoisesti on mahdollista pelata kaverin kanssa niin, että toinen pelaajista käyttää VR-laseja ja toinen pelaa TV-ruudulla.

  [​IMG]

  Julkaisuhetkellä PlayStation VR:lle on tarjolla 30 peliä, ja ostaja pääsee muutamiin tutustumaan lasien mukana toimitettavan demolevyn avulla. Se sisältää yhteensä kahdeksan demoa. Tämän vuoden loppuun mennessä VR:lle tarkoitettuja pelejä pitäisi olla tarjolla noin 50. Pelaamisen lisäksi PlayStation VR:llä onnistuu tietysti myös muun VR-sisällön, kuten 360 asteen videoiden katselu.

  PlayStation VR on nyt myynnissä Suomessa niin verkossa kuin useissa myymälöissäkin. Saatavuus on ainakin aluksi rajattua, sillä jälleenmyyjistä esimerkiksi Gigantti myy vain yhden laitteen per asiakas ja Verkkokauppa.com enintään kaksi laitetta per ostaja.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju