Mobiili.fi Viranomainen paljasti luvut: iPhone 7 -malleissa isommat akut kuin 6s-malleissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2171
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Uusissa iPhone 7 -malleissa on Applen mukaan tähän asti parhaat akkukestot iPhone-malleista. Tästä on osin kiittäminen myös aiempaa isompia akkuja, kertoo iPhone7.nl-sivusto. Apple itse ei akkujen kapasiteetteja ole yleensä paljastanut, vaan on sen sijaan vain kertonut akkukestot tunteina. Kiinan televiranomainen TENAA on kuitenkin uusien iPhone-mallien akkujen tiedot listannut.

  TENAAn mukaan iPhone 7:n akkukapasiteetti on 1960 milliampeerituntia, ja iPhone 7 Plussan 2900 milliampeerituntia. Viimevuotisissa iPhone 6s -malleissa vastaavat luvut olivat 1715 ja 2750 milliampeerituntia. 6s-malleissa tosin oli pienemmät akut kuin niitä edeltäneissä iPhone 6 -malleissa, joissa lukemat olivat 1810 ja 2915 milliampeerituntia. Uutuuksista siis 7 päihittää kapasiteetillaan 6:n, mutta 7 Plus häviää 6 Plussalle.

  Akkujen kapasiteettia olennaisempaa toki on käytännön akkukesto. iPhone 7 -mallit on muun muassa varustettu uudella A10 Fusion -järjestelmäpiirillä, jonka suorittimessa on kaksi tehokasta ydintä raskaampiin operaatioihin ja kaksi vähävirtaista ydintä kevyempiin tehtäviin. Vastaava järjestely on jo ennestään tuttu Android-puolelta, ja nyt myös Apple on lähtenyt mukaan kelkkaan.

  Applen mukaan iPhone 7:n akkukesto sekalaisessa käytössä on kaksi tuntia pidempi kuin 6s:ssä ja Plus-mallikin voittaa edeltäjänsä tunnilla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju