Mobiili.fi Viralliselta näyttää: Lumia 650 metallikehyksineen esittäytyy uusissa vuotokuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Lumia 650:n julkistus lähestyy vauhdilla, mikä on havaittavissa tihenevistä tietovuodoista. Uusin saalis ovat Microsoft-uutuuden oletetusti viralliset tuotekuvat, jotka esittelevät puhelimen etupuolta ja kylkiä.

  Pian esiteltävästä Lumia 650:stä on nähty jo useita kuvavuotoja. Joukossa on ollut sekä tietokonemallinnoksia että varsinaisia valokuvia. Uusin WinFuturen kuvasarja antaa kuitenkin tähän mennessä laadukkaimman katsauksen puhelimeen. Ulkoasusta ja ruudulle asetetusta kellonajasta päätellen kyseessä vaikuttavat olevan viralliset Lumia 650 -tuotekuvat.

  Kuvissa näkyy etupuolen lisäksi hyvin laitteen metallinen kehys. Lumia 650:ssä onkin näemmä panostettu Lumia 640:tä modernimpaan ja ammattimaisempaan ulkoasuun. Sisuksiltaan 650:n odotetaan kuitenkin vastaavan melko pitkälti edeltäjäänsä. Laitteen hinnan uskotaan Euroopassa asettuvan 220 euron tuntumaan.

  Lumia 650 on erityisen kiinnostava puhelin, koska sen on huhuttu jäävän Microsoftin viimeiseksi Lumiaksi. Toisaalta huhut Lumia 850:stä ovat myös pysyneet sitkeästi elossa. Laitesarjan todellinen tulevaisuus on siis vielä epäselvä.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju