Mobiili.fi Viralliselta näyttää: huokea Lumia 550 monesta suunnasta uudessa kuvassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Oletettu Lumia 550


  Pidempään odotettujen Lumia 950 -lippulaivamallien ohella Microsoftilta odotetaan halvempaa Lumia 550 -älypuhelinta. Uusi kuvamateriaali tarjoaa nyt aiempaa paremman katsauksen laitteen ulkonäköön.

  Useimmiten luotettavista vuodoista tunnettu Evan Blass eli @evleaks on julkaissut uuden kuvan Lumia 550:sta. Kuva vaikuttaa hyvin paljon Microsoftin viralliselta laitekuvalta. Siinä nähdään selkeästi puhelimen molemmat puolet sekä hieman kylkiä, vieläpä kahdessa värissä.

  [​IMG]
  Lumia 550 -puhelimen teknisiä tietoja vuotokuvassa


  Pääasiassa tuleva halpamalli näyttää vastaavalta kuin aiemmin nähdyissä kuvissa. Design on tuttuun Microsoft-tapaan varsin yksinkertainen. Päädyt eivät kuvissa näy, mutta sivut sen sijaan paljastavat, ettei Lumia 550:ssa ole fyysistä kamerapainiketta. Oikealta kyljeltä löytyvät vain virtapainike ja äänenvoimakkuudensäädin, vaikka jotkut aiemmat kuvat ovatkin vihjanneet kamerapainikkeen olemassaoloon.

  Viime kuun aikana saimme suhteellisen hyvän käsityksen tulevien Lumia-puhelinten ominaisuuksista. Lumia 550:aan odotetaan 5-tuumaista HD-näyttöä, Snapdragon 210 -järjestelmäpiiriä, yhden gigatavun RAM-muistia, kahdeksan gigatavun tallennustilaa ja 1905 milliampeeritunnin akkua.

  Lumia 550, Lumia 950 ja Lumia 950 XL paljastetaan näillä näkymin ensi viikon tiistaina 6. lokakuuta. Samassa tapahtumassa Microsoft saattaa esitellä myös uusia Surface- ja Band-laitteita.


  And finally, the 550. pic.twitter.com/dTRnSCRkT9

  — Evan Blass (@evleaks) 1. lokakuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju