Mobiili.fi Virallinen takaisinkutsu Yhdysvalloissa: 1,9 miljoonaa Samsung Galaxy Note7 -puhelinta – 96...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  CPSC ilmoittaa uudesta Galaxy Note7 -takaisinkutsusta.


  Samsung Galaxy Note7 on nyt virallisesti takaisinkutsuttu Yhdysvalloissa. Yhdysvaltojen kuluttajatuoteturvallisuusviraston (CPSC) ilmoitus sisältää myös uusia tietoja Galaxy Note7 -vahingoista.

  CPSC:n mukaan takaisinkutsu koskee 1,9 miljoonaa Note7-puhelinta Yhdysvalloissa. Aiempi ensimmäinen takainkutsu 15. syyskuuta koski 1 miljoonaa puhelinta, joten Samsung ehti toimittaa myös lisäpuhelimia merkittävän määrän uusille asiakkaille ennen ongelmien uutta paljastumista.

  Samsungin kerrotaan vastaanottaneen yhteensä 96 ilmoitusta Note7:n ylikuumenemisesta Yhdysvalloissa, mukaan lukien 23 uutta tapausta aiemman 15. syyskuuta tehdyn ensimmäisen takaisinkutsun jälkeen.

  Ilmeisesti osa aiemmin ilmoitetuista tapauksista on osoittaunut olemattomiksi, sillä ensimmäisen takaisinkutsun yhteydessä kerrottiin tuolloin jo 92 tapauksesta.

  ”Litiumioniakku Galaxy Note 7-älypuhelimissa voi ylikuumeta ja syttyä palamaan, aiheuttaen vakavan tulipalo- ja palovammariskin kuluttajille”, summaa CPSC syyn takaisinkutsuun. Ohjeistuksena annetaan, että puhelimen käyttö on lopetettava ja se on palautettava myyjälle, joka tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa muuhun laitteeseen tai muun hyvityksen.

  Nyt Samsungin kerrotaan vastaanottaneen yhteensä 13 raporttia Note7:n aiheuttamista palovammoista ja 47 raporttia omaisuusvahingoista.

  Yhdysvalloissa myytyjen puhelinteen kerrotaan olevan valmistettu Kiinassa ja Etelä-Koreassa.

  Suomessa Galaxy Note7 -toimitukset eivät ehtineet alkaa. Täälläkin Samsung tarjoaa Galaxy Note7:n tilanneille tilalle aiempia Galaxy S7 -puhelimiaan merkittävien etujen kera.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju