Mobiili.fi Vino pino Google-sovelluksia uudistui Androidilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2148
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Useat Googlen omat Android-sovellukset ovat saaneet päivitysten mukana uusia ominaisuuksia. Uudistuksia on nyt tarjolla ainakin Docs, Sheets, Slides ja Keep -sovelluksiin, 9to5Google kertoo.

  Taulukkolaskentasovellus Google Sheetsin uusin päivitys auttaa käyttäjiä sisällön tarkastelussa. Sovellus piilottaa nyt automaattisesti työkalupalkit, jotta itse taulukot näkyvät paremmin. Samalla sovelluksen liittämistoimintoja on monipuolistettu.

  Google Slides -päivitys taas lisää sovellukseen mahdollisuuden luoda hyperlinkkejä tekstistä ja kuvioista. Lisäksi sekä Slides että Docs saavat kyvyn ylä- ja alaindeksoida tekstiä.

  Muistiosovellus Google Keep on näppärä työkalu, jolla voi luoda teksti-, kuva- ja äänimuistiinpanoja, erotella lappuja eri väreillä ja jakaa niitä kavereilleen. Lisäksi sisältö synkronoidaan automaattisesti eri laitteiden välillä. Piirto-ominaisuus sovelluksesta on kuitenkin tähän asti puuttunut. Nyt, uuden päivityksen myötä, Keep-käyttäjät voivat piirtää kuvia tai vaikkapa kirjoittaa nopeita muistiinpanoja käsin niin halutessaan.

  Kaikki mainitut sovellukset ovat ilmaisia. Löydät Sheetsin, Slidesin, Docsin ja Keepin Google Playsta.

  [​IMG]
  Google Keep

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju