MobiiliBlogi Vinkki: näin varmistat, ettei Apple Music jatku kokeilujakson jälkeen automaattisesti...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/7/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2119
  Tykkäykset:
  4
  Applea voidaan pitää yhtenä pioneerina mitä tulee musiikin digitaaliseen jakeluun. Kaikki alkoi vuosituhannen alussa iPod-musiikkisoittinen ja iTunes-sovelluksen julkaisusta, jotka mullistivat markkinat. Ennen sitä kuluttajille ei ollut juurikaan tarjolla laillisia kanavia, joiden kautta hankkia musikkia piratismin sijaan. Viime vuosina markkinoita ovat kuitenkin vallanneet niin sanotut suoratoistopalvelut, joissa käyttäjät saavat miljoonien kappaleiden musiikkikirjastot käyttöönsä kiinteällä kuukausimaksulla. Tästä markkinasta osansa haluaa myös Apple ja niin yhtiö lanseerasi muutama päivä sitten Apple Music -palvelukokonaisuuden, joka yhdistää suoratoistopalvelun, Instagramin ja Twitterin kaltaisia sosiaalisia ominaisuuksia käyttäjän oman musiikkikirjaston kanssa.

  Apple tarjoaa uudesta palvelustaan kuluttajille kolmen kuukauden ilmaisen kokeilujakson, jonka voi aktivoida esimerkiksi mobiililaitteellaan päivittämällä iPhonen tai iPadin ensi uuteen iOS 8.4 -ohjelmistoon. Kuten yleensä, on kokeilujaksoilla tapana jatkua automaattisesti ja usein käyttäjät ovat vain liian ”laiskoja” peruuttaakseen tilauksen. Monille kun kymmenen euron häviäminen tililtä kuukaudessa ei ole maailman loppu. Jos palvelulle ei ole kuitenkaan käyttöä, ei rahaa kannata syytää maailmalla turhaan.

  Apple Music -tilauksen voi perua ilmaisjakson jälkeen manuaalisesti, mutta kuka muistaa kolmen kuukauden jälkeen tehdä tämän? Onneksi amerikkalaisyhtiö on sisällyttänyt palveluunsa toiminnon, jolla sen uusiutumisen voi automaattisesti estää. Tämä kannattaa aktivoida ja ottaa palvelu sitten käyttöön uudelleen, jos kokee se hyödylliseksi.

  [​IMG]

  Miten estät palvelua jatkumasta automaattisesti?. Avaa uudistunut musiikkisovellus ja klikkaa jokaisessa näkymässä vasemmassa ylälaidassa olevaa punaista pään kuvaa. Avautuvasta valikosta valitse näytä Apple ID ja Tilaukset-otsikon alta Hallitse. Sieltä löydät kytkimen, josta voit perua Apple Musicin automaattisen jatkumisen ilmaisjakson jälkeen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju