1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Vinkki: 5100:n virtanapin herkkyyden lisääminen

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Jiihoo, 6/12/03.

 1. Jiihoo

  Liittynyt:
  1/12/03
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Kuten on kirjoitettu, virtanappi on ala-arvoinen. Tämä näyttäisi johtuvan mittavirheesä. Kuoressa oleva virtakytkintä vasten tuleva tappi on liian lyhyt.

  Tilannetta voi parantaa pienellä virityksellä. Otetaan jotakin paikallaanpysyvää mutta reunoista liikkuvaa materiaalia ja pannaan se kuoren alla olevan varsinaisen virtanapin päällä olevaan koloon. Itse liimasin muutaman kerroksen tarrapaperia päällekkäin ja näversin siitä koloon sopivan palasen. Alkoipa kytkin pelittää melko mukavasti.
   
 2. Jombe Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  24/3/03
  Viestit:
  2877
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  3210
  Mä pistin väliin vähän uretaania. Taidan ottaa pois koska kännykkä menee pois päältä pienemmästäkin sipasusta... :)
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Hyvä vinkki kunhan tiedostaa että varsinaisen kytkimen kestävyys voi tästä kärsiä jopa siinä määrin että lakkaa toimimasta kokonaan.
   
 4. Jiihoo

  Liittynyt:
  1/12/03
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Niin. Voihan tosiaan olla, että Nokia on tehnyt kytkimen käytön erittäin vaikeaksi juuri sen takia, ettei se kuluisi, ja että virtakytkin on säästösyistä tehty heikommaksi kuin näppäimistö (uskokoon ken haluaa), jossa joidenkin näppäinten lienee kestettävä jo takuuajan puitteissa kymmeniätuhansia painalluksia!

  Anyway, jos kytkin menee rikki, otetaan siitä tietystikin viritelmä poies jälkiä jättämättä ja toimitetaan luuri takuuhuoltoon.

  Tottakai antamani vihjeen hyödyntäminen tapahtuu omalla vastuulla. Käyttäjän on valittava, säästääkö mieluummin sormiaan vai virtakytkintä (siinä hypoteettisessa tilanteessa, että virtakytkimen modifiointi tosiaan jonkin henkimaailman syyn vuoksi heikentäisi sen kestävyyttä).
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  On noin sanonut, vaan että tekemällä omia säätöjä -> voi kytkimeen kohdistuvat voimat olla sen vääntävi tai muuten rikkovia.
   
 6. Johany

  Liittynyt:
  6/6/03
  Viestit:
  35
  Tykkäykset:
  0
  No huh huh, onhan tuo 5100:n virtanappi aika jäykkä, mutta ei se mielestäni niin jäykkä ole että sitä pitäisi alkaa patentoimaan. :) Nykyään en kyllä pahemmin painele tuota nappia koska luurini on yötä päivää päällä.
   

Jaa tämä viestiketju