vinkkejä älypuhelimen hankintaan

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja javanto, 4/9/10.

 1. javanto

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/11/07
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Tarkoituksena on hankkia monipuolisempi puhelin, kuin nykyinen nokia E75. Koen nykyisen näytöltään liian pieneksi ja muutenkin haluan puhelimelta enemmän toimintoja.
  Kuitenkin tärkeänä pidän WIFI toimintoa sekä internet ominaisuuksia, selkeää kalenteria. ja liitettävyys tietokoneeseen pitää olla mutkaton. Käytän nettiä ja sähköpostiominaisuuksia muutamalla sähköpostilaatikolla. Hyvä ominaisuus olisi tietysti herkkä antenni kuuluvuuden kannalta.
  Firma toimii maksajana joten kytkypuhelimet ei onnistu. Applen iphonen olisin halunnut.
  Vaihtoehtoina olen ajatellut Nokia n900, HTC:n mallit tai samsungin uusi galaxy.
  Mitä mieltä te olette? Onko lähimain tulossa mitään mullistavaa mallia, mitä kannattaisi odottaa?

  kiitoksia vaivannäöstä
   
 2. massimo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  3067
  Tykkäykset:
  218
  Sen voin sanoa että Samsungilta ei ainakaan heidän sanomisten perusteella ole tulossa mitään Galaxy S:n korvaavaa, muista en osaa sanoa.
  Ei kai mitään mullistavaa ole tulossa eiköhän ne kaikki ole näissä Iphone 4, Galaxy S ja HTC Desire puhelimissa, niin ja lisätään joukkoon vielä Nokian N8.
  Itsellä Galaxy S ja olen ollut todella tyytyväinen puhelimeen.
  - Työkalenteriksi (meilit, kalenterit, taskit jne) hankin maksullisen ohjelman koska puhelimen oma ei riittänyt ominaisuuksiltaan. Omat henk.koht. meilit/kalenterit hoidan puhelimen omalla ohjelmalla.
  - Näyttö on tietenkin todella hyvä, 4 tuumaa, näin lukee testeissäkin ja olen samaa mieltä.
  - USB:llä tiedonsiirto toimii hyvin. Samsungin omalla Kies ohjelmalla, monella on suuria ongelmia mutta ei mulla. Tätä käytän vain tulevaan päivitykseen en muuhun.
  - WiFi toimii mulle riittävän hyvin, monet haukkuu tämänkin. Kuuluvuudessa ei ainakaan vielä ole ilmennyt ongelmia.

  No, tässä aluksi. Muita mielenkiitoisia kertomuksia löytyy Galaxy S keskusteluista. Älä pelästy negatiivisista keskusteluista, täällä on tapana kertoa vain niitä huonoja puolia.

  Niin ja lue viimeisin MPC lehti siellä on älypuhelinten testi, testissä on Iphone 4, HTC Desire, Samsung Galaxy S ja Samsung Wave.
   
 3. HateBreeder Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  21/1/09
  Viestit:
  715
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  Huawei Honor 8
  No mitään tulevaa edes osaksi mullistavaa en keksi kuin vain Motorola Milestone 2:en. Tulee luultavasti vuoden vaihteen lähettyvillä joten jos jaksat odottaa niin suosittelen. Vastaa esim. Htc desirea ja Samsung galaxy S:ää, mutta sisältää fyysisen qwertyn joka omasta mielestäni tosi iso plussa.
   
 4. javanto

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/11/07
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  onko htc puhelimissa mahdollisuus lotus notes kalenterin synkronoimiseen?
  Miten olisi nokia n900. Onko ominaisuuksiltaan kuinka poikkeava verrattun samsungiin tai htc desireen
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Millaisia laatikoita, normia IMAP4 (tai POP3) , vai jotain muuta, onko yksi laatikoista firman ?

  Yleistäen nykyään homma (herkkyys) on aika hyvin paketissa, antennien sijoituksessa on eroja ja laitteissa joita pidetään vaaka että pysty asennossa hankalissa oloissa kannattaa tiedostaa antennien sijoitus ettei niitä turhaan peitä.
  Mallierojen lisäksi herkkyydessä voi olla yksilöeroja. Nykyään tuoreet mallit tukevat kaikkia suomalaisia taajuuksia ja HSPAta, joten siihen ei tarvi yleensä kiinittää entiseen malliin huomiota.

  Jos sinulla haastavia käyttökohteita, niin yritä päästä testaamaan ennen ostopäätöstä. Operaattori et ilmeisesti pääse valitseen, ja edelleen 3Gssä on alueellisia ongelmia jotka tuntuvat olevan hitusen riippuvaisia päätelaiteestakin, jos mahdollista niin käyttöpaikan muiden kokemuksia voi kysellä.


  Monet firmat valitsevat mielellään kytkyn, ja toiset ei. Olet varmaan asia tiedustellut ja ilmeisesti saat valita laitteen vapaasti, ilmeisesti ei mitään tieturvapolitikkaan tai sen tapaista.

  N900:n kuullostaisi aika rohkealta valinnalta, jos tiedät mitä olet silloin ostamassa niin ok, muuten ehkä katselisin muita.

  HTCllä on laajavalikoima WinMobile koenita, jotka monille firmoille kelpaavat, ilmeisesti olet kuitenkin katsellut HTC Desireä, jos omaksi koneeksi niin voisti pitää siitä jos et halua näppäimistöä.
  Mailikitkin sujuu sillä kiitettävästi. kaikki asiat ei välttämättä suju mitä olet ehkä pitänyt itsestään selvyyksinä puhelimissa, kannattaa keskustella myyjän kanssa tapauksesi yksityiskohdat ensin. Yleistäen kyllä Desire sopii loistavasti mukavaan yksityiskäyttöön. Galaxy S (sitä varmaan tarkoitit) on samoilla sanoilla.

  Sony Erissonilla on myös monenmoista, (ei niinkään firmakäyttöön) löytyy Android ja Symbian pohjaista, sen Android tarjontaa voi vilasta jos näppis tarpeita. Jos WinMobile kiinnostaa niin HTCllä vaihtoehtoja moneen lähtöön.

  Nokia uudistaa mallistoaan. sillä tällähetkellä E75:n vaihtoehdoksi lähinnä E72, joka näyttö toivetta paranna yhtään, on myös C6:n mutta haluat ehkä pirteämpää.
  N8 pitäisi alkaa näkymään kaupoissa kuunvaihteen jälkeen, Desiren ja Galxy S:n huono saatavuus huomoiden olisi varteenotettavaihtoehto tällähetkelläkin.

  Ensiviikolla Nokian odotetaan julkistavan joitain uutta, mutta onko niistä sinun tämänhetken tarpeisiin iloa onkin sitten eriasia.

  HTCltä tulee kauppoihin uutta lähinnä Desiren ympärille, mutta tuo Desire voi olla niistä kuitenkin sopivin. WP 7 puhelimia tuskin haikailet.

  Jos iPhone on ollut listalla, mutta kytkyntakia tippunut pois, niin hinnalla ei kai väliä, iPhone hintaluokkaa noista ei mikään hätyyttele, Nokian talvella tuleva MeeGo voi olla aika lähellä, mutta ei taida keritä tähän valinta prosessiin.
   

Jaa tämä viestiketju