1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Vika RL:ssä vaiko 8310:ssa?

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Boiga, 3/3/03.

  1. Boiga

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    206
    Tykkäykset:
    4
    Nyt tänä viikonloppuna alko ilmetä aika ärsyttävä ongelma!
    Eli ongelma ilmeni näin:
    Yritin soittaa isälle Sunnuntaina, mutta puhelu olikin mykkä(ei kuulunut normaalia valinta ääntä)vaan pienen hiljaisuuden jälkeen kolme piippausta ja puhelu katkesi, eli ei yhdistänyt.
    No ihmettelin ja yritin pariin muuhun numeroon ja sama homma!
    No ei siinä mitään otin puhelimen akun pois ja käynnistin uudestaan(laitoin akun takaisin: ) ja yritin soittaa, no nyt alko tuuttaamaan normaalisti ja puhelu meni minne piti, samalla alkoi viestin ääni piippailla! Tuli 3 viestiä, eli oliko puhelin hypännyt pois verkosta? Tänään teki juuri saman homman.
    Ei mitään muuta ihmeellistä mutta kun viestit on päivätty eiliselle!
    Ja verkon palkit on pysynyt koko ajan täysinä ja eilen puhuin puhelimessa normaaliin tapaan, mitään en ole tehnyt tällä välillä..
    Eli siis eilen puhuin puhelimessa klo 17:00 viimeksi about, tänään klo 15:00 ei saanut yhteyttä, bootti puhelimelle, soitto onnistuu ja viestejä tulee kirjattuna ajalta 18:00 - 19:00 ja kaveri ei ollut saanu mua kiinni ollenkaan!
    Eli ne viestit tuli vasta nyt ku "avasin" puhelimen...

    Onko niin että se hyppää pois verkosta? Kun ei linkkikään ole mielestäni vaihtunut näillä väleillä sekä ennen ei ole vastaavaa tapahtunut! Puhelin on vuoden ja 5kk vanha, softa on 05.06 07-03-02 eli aika vanha mut on toiminu hyvin tähän saakka.
    RL kortti pitäs olla uusi koska liittymä on avattu joulukuun lopulla ja samalla tuli uusi kortti.

    Sanokaa jos on jotain epäselvää :D
     
  2. minttu

    Liittynyt:
    6/3/03
    Viestit:
    2
    Tykkäykset:
    0
    Mulla sama ongelma, mutta puhelimena 7210 ja dna-liittymä. Puhelin näyttää, että on täydet palkit, mutta puhelut ohjautuvat vastaajaan eikä viestit tule perille. Kun puhelimen sulkee ja käynnistää uudelleen niin sitten toimii taas... jonkin aikaa! Todella ärsyttävää kun ei voi tietää onko puhelin "toiminnassa" vai ei!
     
  3. Boiga

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    206
    Tykkäykset:
    4
    Hassua.. nyt ei ole taas hetkeen tuota ollu... Olikohan vika sitten linkkimastossa? Vaikken kyllä ole muilla samaa kuullut...!!
    Ihime juttu, mut onneksi nyt on taas toiminu :)
     
  4. veppis

    veppis Supermoderaattori

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    9357
    Tykkäykset:
    194
    Tuo ongelma on GPRS-verkon "ominaisuus" ja syyllisiä ovat yleensä sekä verkko että päätelaite.

    Siis eräänlaisia lastentauteja. Ottakaa GPRS pois käytöstä niin ongelmia ei pitäisi ilmetä tai ainakin ne vähenevät.

    Asiasta on keskusteltu (foorumilla) laajemminkin silloin kun GPRS-puhelimet tulivat markkinoille.
     
  5. MJ

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    220
    Tykkäykset:
    0
    Voi olla puhelimessakin. Itselläni on kokemuksia useista nokialaisist, jotka tekee samaa... (vaik ei ole gprs -kone). Pahin tapaus on ollut, että puhelimen näyttöön jää kentät ja operaattori-teksti. Kuitenkaan puhelin ei ole verkossa ja kun yrittää avata näppäimet, mitään ei tapahdu, jopa kello on pyshtynyt =)
     

Jaa tämä viestiketju