Mobiili.fi Vika pakottaa Applen siirtämään watchOS:n julkaisua

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2077
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Muiden kuin Applen tekemät Watch-sovellukset muuttuvat paljon fiksummiksi, monipuolisemmiksi ja nopeammiksi watchOS 2:n myötä


  Applen oli määrä julkaista Apple Watch -älykellon suuri watchOS 2.0 -ohjelmistopäivitys tänään, mutta yhtiö joutuu vian vuoksi siirtämään julkaisua. Applelta vahvistettiin TechCrunch-sivustolle, että erään vian korjaaminen on vienyt odottamattoman pitkään, eikä päivitystä julkaista vielä tänään.

  Applelta kerrotaan, että watchOS julkaistaan ”pian”, mutta sen tarkempaa aikataulua ei annettu. Etukäteen luvatun päivityksen siirtäminen on rohkea päätös, ja kyseessä lieneekin ilmeisen vakava vika. Vian laatua Apple ei paljastanut.

  WatchOS 2.0 on merkittävä päivitys Applen kellolle, sillä sen myötä kellolle on mahdollista tehdä niin sanottuja natiivisovelluksia. Aiemmin kellon näytöllä on vain näytetty sovelluksia, joita on käytännössä ajettu kelloon yhdistetyllä iPhonella, mutta watchOS 2.0:n myötä kolmannen osapuolen sovelluskehittäjät pääsevät käsiksi kellon sisältämiin antureihin, mikrofoniin ja kaiuttimiin ja voivat tehdä sovelluksia suoraan kellossa ajettaviksi. Näin sovellukset myös toimivat nopeammin.

  Applen odotetaan edelleen julkaisevan iOS-laitteiden iOS 9 -käyttöjärjestelmän vielä tämän illan aikana.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju