Mobiili.fi Viisi näppärää niksiä Applen tulevasta iOS 10:stä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2119
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen iOS 10 -käyttöjärjestelmä esiteltiin viime viikolla, ja sovelluskehittäjät pääsivät jo tutustumaan sen testiversioon. Virallisesti uusi käyttöjärjestelmä julkaistaan syksyllä, mutta innokkaat pääsevät kokeilemaan sitä jo heinäkuussa, kun julkinen betaversio julkaistaan. Keräsimme tähän muutamia niksejä iOS 10:stä.

  Poista alkuperäisiä sovelluksia

  [​IMG]
  iOS 10 sallii monien Applen omien sovellusten poiston.


  iOS 10 mahdollistaa monien Applen esiasennettujen sovellusten poistamisen. Tarkalleen ottaen sovelluksia ei poisteta kokonaisuudessaan, mutta ne voi poistaa käytöstä niin, etteivät niiden kuvakkeet roiku turhaan kotivalikossa. Lisäksi kaikkien sovellusten poistaminen käytöstä vapauttaa hieman tallennustilaa. Poistetut sovellukset voi ottaa uudelleen käyttöön App Storessa.

  Vapauta tallennustilaa poistamalla musiikkia automaattisesti

  [​IMG]

  Jos iOS-laitteen tallennustila alkaa käydä vähiin ja laitteeseen on tallennettu paljon musiikkia, voi tallennustilaa vapauttaa käyttöön antamalla laitteen poistaa musiikkia, jota ei ole vähään aikaan soitettu. Toiminnon saa käyttöön asetusvalikon kohdasta Musiikki – Optimoi tallennustila.

  Ota henkilökohtaiset viestien lukukuittaukset käyttöön

  iMessage-viestien lukukuittaukset voi iOS 10:ssä ottaa käyttöön tai pois käytöstä jokaisen yhteystiedon kohdalla erikseen. Asetus löytyy viestikeskustelusta painamalla vastaanottajan nimen oikealla puolella olevaa i-kuvaketta.

  Lopeta sähköpostilistojen tilaukset

  Mail-sovellus iOS 10:ssä mahdollistaa helpon eroamisen erilaisilta massasähköpostilistoilta. Jos sovellus tunnistaa viestin tulleen postilistan kautta, se tarjoaa painikkeen, jolla listan tilauksen voi peruuttaa.

  Nuku säännöllisesti unikellon avulla

  [​IMG]

  Kellosovellus iOS 10:ssä on saanut uuden ominaisuuden nimeltään unikello. Sen avulla voi saavuttaa säännöllisemmän unirytmin, kun kello herättää säännöllisesti ja muistuttaa myös sopivasta nukkumaanmenoajasta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju