Mobiili.fi Viisi lisävarustetta, joiden avulla saat Macin erottumaan joukosta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2114
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Omistatko MacBookin, mutta Applen perusdesign ei miellytä? Omaperäisyyttä kaipaaville useat kolmannen osapuolen ratkaisut tarjoavat mitä monimuotoisimpia mahdollisuuksia MacBookin ulkonäön muuttamiseen. Olemme keränneet alla viisi silmäänpistävintä.

  Uncover


  Toisin kuin nopeasti saattaa ajatella, ei MacBookin valaistu Apple-logo käytä erillistä lediä, vaan valo on peräisin näytön taustavalosta. Näin ollen mikään rajoita valon hyödyntämistä pelkästään logon kohdalla. Uncover tarjoaakin kustomoituja designratkaisuja, joilla MacBookin takaosan saa juuri haluamansa näköiseksi.


  TabTag


  Jos taustavalaistua Apple-logoa haluaa laajentamiseen sijaan rajoittaa, tarjoaa TabTag loistavan ratkaisun. Erilaisilla koneen takaosaan kiinnitettävillä tageilla logoa voi muuttaa toisenlaiseksi tai tarvittaessa peittää taustavalon kokonaan.


  Orée Board 2


  Erikoisempiin lisävarusteisiin lukeutuu Orée Board 2, joka on valmistettu puusta. Kokonsa puolesta Orée Board vastaa pitkälti Applen perusnäppäimistöä, mutta ulkonäöllisesti erottuu selvästi massasta.


  Nuvango


  Takaisin MacBookin takakanteen. Jos Uncover tai TabTag eivät tarjoa tarpeeksi kokonaisvaltaista ratkaisua, voi MacBookin takakannen peittää kokonaan Nuvangon tarrakuvilla. Koko takakannen peittävä tarra antaa mahdollisuuden huomattavasti tavallista räväkämpiin värivaihtoehtoihin.


  BookBook


  Perinteisen suojakotelon sijaan MacBookin voi naamioida kirjaksi BookBook-kotelon avulla. Esimerkiksi laukkuun laittaessa MacBook näyttää kotelossa erehdyttävästi kirjalta ja halutessaan BookBook suojakotelon voi ostaa myös iPadille ja iPhonelle.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju