Viisi konsoli- ja tietokonepelisarjaa, jotka siirtyivät onnistuneesti mobiililaitteille

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
samsung_gamepad.png


Konsoli- ja tietokonepelien mobiilikäännökset ovat parantuneet vuosi vuodelta. Siinä, missä monet takavuosien käännökset olivat ala-arvoisia, ovat monet nykyiset mobiilipelit täysin pelattavia – joskus jopa esikuvaansa parempia. Keräsimme viisi mobiilipeliä viime vuodelta, jotka ovat hyviä esimerkkejä vanhojen pelisarjojen laajenemisesta mobiilille. Tuttuun tapaan pelien ohesta löytyvät trailerit sekä linkit Metacritic-arvostelusivustolle.

Ylimääräisenä vinkkinä kehotamme katsastamaan vanhemman Limbo-pelin, joka on nyt saatavilla Androidille vain 0,50 euron hintaan.RollerCoaster Tycoon Classic


Klassinen RollerCoaster Tycoon sai joulukuun lopussa oman versionsa myös iOS:lle ja Androidille. Radikaaleja muutoksia tekemättä, vanha pelisarja kääntyi loistavasti myös mobiililaitteille. Metacriticissä peli sai keskiarvon 90 / 100.
Final Fantasy IX


80-luvulla alkunsa saanut Final Fantasy on yksi vanhimmista yhä elossa olevista pelisarjoista. Siinä, missä konsoleille julkaistiin viime vuoden lopussa Final Fantasy XV, saivat mobiililaitteet uuden version Final Fantasy IX:stä. Metacriticissä 88 pistettä kerännyt Final Fantasy IX saikin arvostelijoilta lämpimän vastaanoton.


Super Mario Run


Final Fantayn ohella myös Super Mario juontaa juurensa 80-luvulle. Vaikka Super Mario Run ei varsinaisesti ole sidoksissa sarjan vanhempiin osiin, nousi peli nopeasti viime vuoden pelatuimpien mobiilipelien joukkoon ja menestyi myös arvosteluissa kohtalaisesti. Metacritic keskiarvo oli 77 pistettä sadasta.
Deus Ex GO


Loppuvuonna julkaistu Deus Ex: Mankind Divided otti huomion pitkälti pois mobiilipuolelle julkaistusta Deus Ex GO -pelistä. Tästä huolimatta mobiiliversio oli varsin pätevä tuotos, joka toi esille omia ideoitaan. Metacriticissä peli keräsi 81 pistettä.
Uncharted: Fortune Hunter


Ongelmanratkaisu on aina ollut osa PlayStationin Uncharted-pelisarjaa, mutta vasta mobiilipuolella puzzlet ovat nousseet pelin pääsisällöksi. Uncharted: Fortune Hunter onkin oiva esimerkki siitä, miten konsolipelin ideaa voidaan laajentaa mobiililaitteilla. Metacriticissä peli keräsi kohtalaiset 77 pistettä sadasta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom