Mobiili.fi Viisi Honor-älypuhelinta saa uuden Androidin ensi vuoden alussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Huawei on tänään ilmoittanut Twitterissä, että se aloittaa joidenkin Honor -puhelimien Android 6.0 Marshmallow -päivitykset ensi vuoden helmikuussa. Viime kuussa Huawei julkaisi listan, jossa se paljasti laitteet, jotka saavat uuden Androidin. Nyt se on tarkentanut Horor -puhelimien päivitysaikatauluja.

  Honor intialaisella Twitter -tilillä julkaistusta kuvasta selviää, että Honor 6, Honor 6 Plus, Honor 7, Honor 4C ja Honor 4X saavat Android 6.0 Marshmallowin ensi vuoden alkupuolella. Päivitykset aloitetaan helmikuussa ja ne lipuvat ympäri maailmaa luultavasti portaittain.

  Honor -brändillä myytävistä laitteista halvin, Honor Holly, jäänee näillä näkymin ilman Android 6.0 Marshmallowia. Laitetta ei löydy juuri julkaistusta kuvasta eikä aiemmin julkaistusta listasta. Huawei ei ole vielä kertonut, milloin Huawei -nimellä myytävien puhelimien Android 6.0 Marshmallow -päivitykset aloitetaan.

  Huawei esittelee marraskuussa uuden Huawei Mate 8 -älypuhelimen. Se sisältänee jo valmiiksi uuden Androidin. Kun päivitykset tulevat puhelimiin, selviää niiden viralliset muutoslokit. Google esitteli Android 6.0 Marshmallowin syyskuun lopulla.


  Coming soon! Starting February 2016, we will be rolling out Android M to honor phones. pic.twitter.com/BN3gwPqs6g

  — Honor India (@HiHonorIndia) November 1, 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju