1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Mobiili.fi Viimeisin tieto iPhone 7 -menekistä: Apple korottaa tilausmääriä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  569
  Tykkäykset:
  2
  [​IMG]
  iPhone 7 Plus ja iPhone 7.


  iPhone 7:n kysyntä näyttää ylittäneen ainakin Applen odotukset.

  Alihankkijalähteistään usein tietoja raportoiva DigiTimes kertoo Applen nyt korottaneen iPhone 7 -osa- ja komponenttitilauksiaan. Vuoden 2016 neljännen neljänneksen tilausten kerrotaan olevan 20-30 prosenttia korkeammat kuin oli aiemmin odotuksissa, kertovat taiwanilaiset kosketuspaneelivalmistajat.

  iPhone 7:ään kosketuspaneeleja valmistavat TPK Holding sekä Foxconnin tytäryhtiö General Interface Solution (GIS). Näistä GISin osalta Applen on nähty kasvattaneen tilauksia ja sen liikevaihdon odotetaankin kasvavan merkittävästi neljännellä neljänneksellä.

  DigiTimesin mukaan valmistajilta Applelle iPhone 7 -toimitusten odotetaan yltävän nyt 80-84 miljoonaan vuoden 2016 toisen vuosipuoliskon aikana, kun vuotta aiemmin iPhone 6s -puhelimia toimitettiin 85-90 miljoonaa.

  Alun perin Applelta odotettiin vain 72-78 miljoonan tilauksia loppuvuodelle. Huomionarvoista on, että valmiit puhelimet syntyvät pienellä viiveellä komponentteihin nähden. Näin ollen 20-30 prosentin komponenttitilausten kasvu voi myös osaltaan viestiä odotuksia korkeammista tuotanto-odotuksista alkuvuodelle.

  Aiemmin KGI Securitiesin analyytikko Ming-chi Kuo kertoi Plus-mallin kysynnän kasvaneen aiempaan verrattuna. Tämä kysynnän muutos sekä suositun kiiltävän peilimustan uuden värivaihtoehdon vaikea valmistettavuus ovat syitä iPhonen heikon saatavuuden taustalla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju