Mobiili.fi Viimeisin iOS aiheuttaa ongelmia uuden iPadin omistajille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Applen 9,7 tuuman iPad Pro.


  Applen maanantaina julkaisema iOS-käyttöjärjestelmän uusin versio 9.3.2 on aiheuttanut ongelmia useille 9,7-tuumaisen iPad Pron omistajille. Yritys päivittää laite langattomasti tekee laitteesta niin sanotusti tiiliskiven, eli laite ei toimi, vaan ainoastaan käskee käyttäjää yhdistämään sen tietokoneelle ja iTunes-ohjelmaan.

  Ongelma näyttäisi koskevan vain tänä keväänä julkaistua 9,7-tuumaista versiota iPad Prosta, eikä ilmeisestikään edes kaikkia kyseisen mallin iPadejä. MacRumorsin mukaan ongelma on kuitenkin ilmeisen laaja, sillä monet ovat valittaneet ongelmaa niin MacRumorsin keskustelupalstalla kuin sosiaalisessa mediassakin.

  Ongelma ilmenee, kun iPadiä yritetään päivittää iOS:n uusimpaan versioon, mutta laite jumiutuu, antaa vikakoodin ”Error 56” ja käskee yhdistämään laitteen iTunesiin. Yhdistäminen ei kuitenkaan korjaa ongelmaa, vaan se uusiutuu, eikä käyttöjärjestelmän päivittäminen tai edes uudelleenasennus onnistu.

  Applen omien tukisivujen mukaan virhekoodi 56 viittaa laitteisto-ongelmaan. Ongelma vaikuttaa sen verran yleiseltä, että Apple mitä luultavimmin julkaisee iPad Prolle pian iOS 9.3.2:sta uuden version, joka korjaa ongelman.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju