Mobiili.fi Viimeiset päivät ennakkotilata Sonyn huippupuhelin – kaupan päälle 199 euron kuulokkeet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Sony Xperia XZ:n ennakkotilaajat saavat myös Sonyn kuulokkeet.


  Sonyn uusi Xperia XZ -huippupuhelin saapuu Suomessa myyntiin ensi viikolla.

  Xperia XZ:n ennakkotilaajat saavat kaupan päälle Sonyn langattomat MDRXB-950BT -kuulokkeet, joiden arvoksi kerrotaan 199 euroa. Jos puhelin kiinnostaa, niin tilaus kannattaa siis tehdä vielä viikonlopun aikana.

  Xperia XZ:n hinta Suomessa on 699 euroa.

  Eri jälleenmyyjät ilmoittelevat Xperia XZ:n toimitusten alkavan hieman eri päivinä ensi viikon alkupuolella – joko maanantaina, tiistaina tai keskiviikkona.

  [​IMG]
  Pinkki Xperia XZ ei ole saapumassa myyntiin Suomessa.


  Xperia XZ on tulossa Suomessa myyntiin kolmessa värissä: musta, platina sekä sininen. Kuorten materiaalina on erityinen Alkaleido-alumiinimetallisekoitus.

  Briteissä nyt nähty pinkki Xperia XZ ei ole tulossa myyntiin Suomessa, vahvistettiin Mobiili.fille. Täällä erikoisväri on sininen, jota Sony kutsuu Forest Blueksi.

  Kuten jo myös myyntiin tulleessa pienemmässä ja arvostelemassamme Sonyn X Compactissa, myös Xperia XZ:ssä on 23 megapikselin takakamera 1/2,3 tuuman kennolla ja ennakoivalla hybridiautomaattitarkennuksella, joka yhdistää normaalin kontrastitarkennuksen vaihetarkennukseen sekä lasertarkennukseen. Kameralle on mukana myös infrapunasensori, jonka pitäisi parantaa kuvien valkotasapainon määrittymistä.

  Lisäksi Xperia XZ sisältää 13 megapikselin etukameran, 5,2 tuuman näytön 1920×1080 pikselillä, sormenjälkitunnistimen, Qualcomm Snapdragon 820:n, 3 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua tallennusmuistia ja muistikorttipaikan sekä 2 900 milliampeeritunnin akun. Xperia XZ on myös vedenkestävä (IP68).

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju