Mobiili.fi Viimein: Samsung aloittaa Android 6.0 Marshmallow’n jakamisen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Useat Android-puhelinten käyttäjät odottavat edelleen Marshmallow-version tuomia uudistuksia. Nyt odotus päättyy Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge -puhelinten omistajilta.

  Uusille Galaxyille tarkoitettuja Android 6.0 Marshmallow -päivityksiä nähtiin Euroopassa jo viime viikolla. Tuolloin saatavuus rajoittui kuitenkin Puolan testialueelle.

  Tänään Samsung ilmoitti, että Marshmallow-päivityksen maailmanlaajuinen jakelu alkaa virallisesti. Odotettu päivitys suuntaa aluksi vain Galaxy S6:lle ja Galaxy S6 edgelle, tuoden mukanaan monia Marshmallow-uudistuksia.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge


  Edge-mallin tapauksessa luvassa on lisäksi paranneltu edge screen -käyttökokemus. Kaartuvan näytönreunuksen yhteyteen voi jatkossa mahduttaa aiempaa enemmän sisältöä, kuten yhteystietoja, sovellusikoneita tai uusia pikatyökaluja. Samalla tietoa tarjotaan aiempaa enemmän. Esimerkiksi reunanäkymän yhteystiedoissa on jatkossa kuvan lisäksi henkilön nimi.

  Samsung lupaa, että lisää Galaxy-laitteita liittyy Marshmallow-leiriin pian. Tarkempia tietoja päivitettävistä laitteista tai päivitysaikatauluista ei kuitenkaan vielä annettu.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju