Mobiili.fi Viime hetken kuvavuoto ennen illan iPhone-julkistuksia – vedenkestävyys ja uusia värejä tulossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Illan iPhone 7 -julkistukset ovat enää tuntien päässä, mutta viime hetken kuvavuoto antaa vielä mukavasti aihetta spekuloinnille. 9to5Mac mainitsee, että sen julkaisemiin kuviin kannattaa suhtautua varauksella, mutta kuvat näyttävät vahvistavan useita aiempia huhuja.

  4,7-tuumaisen iPhone 7:n on huhuttu saavan uuden salamavalon, joka koostuu peräti neljästä LED-valosta. Aiemmissa malleissa LED-valoja on ollut kaksi, mutta nyt niitä on siis tulossa tuplamäärä.

  [​IMG]

  Uusitun salamavalon lisäksi kuvissa näkyy myös hieman uudistunut SIM-korttikelkka. SIM-kortin pidike on saanut kumitiivisteen, jota aiemmissa malleissa ei ole ollut. Jo iPhone 6s -malleissa oli käytetty jonkin verran sisäosia vedeltä suojaavia tiivisteitä, mutta tulevat iPhone 7 -mallit ovat tiettävästi virallisestikin vedenkestäviä, eli tiivisteitä on lisätty. Raportin mukaan puhelimet saisivat saman IPX7-luokituksen kuin Apple Watch, eli ne kestäisivät upotuksen metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

  [​IMG]

  Kuvissa uutuutena näkyy myös musta värisävy. Huhujen mukaan uusia värisävyjä olisi tulossa kaksin kappalein, eli mattapintainen ”tumma musta” sekä kiiltävä ”pianomusta”. Pianomustan version saatavuus saattaa tosin aluksi olla rajattu vain kalleimpiin, 256 gigatavun tallennustilalla varustettuihin malleihin, koska kyseisten versioiden tuotantoa ei ole saatu kunnolla vauhtiin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju