Mobiili.fi Viikon sovellus: Yonottomalla tilaat ruoat ja juomat suoraan kiekkohallin katsomoon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Urheilutapahtumien kiireiset erätauot ja pitkät ruokajonot ovat useille suomalaisille tuttuja. Apuun saapuu Yonoton, jonka avulla tuotteita voi tilata etukäteen katsomosta käsin.

  Yonoton on uusi älypuhelinsovellus, joka tuo Wolt-tyylisen tilauspalvelun urheilu- ja viihdetapahtumiin. Tiskille juoksemisen ja pitkäkestoisen jonottamisen sijaan käyttäjä voi tilata haluamansa ruoat ja juomat etukäteen ja noutaa ne jonottomalta pikatiskiltä.

  Halutessaan eväät voi tilata myös toimitettuina, jolloin ne tuodaan suoraan katsomoon. Ruoan ja juoman lisäksi Yonottomalla voi ostaa fanituotteita.

  Yonoton lupaa saapua pian erilaisiin tapahtumiin ympäri Suomea. Ensimmäisten joukossa on esimerkiksi TPS, joka on ilmoittanut ottavansa uutuuspalvelun käyttöön. Yonotonta testataan Turussa jo helmikuun aikana ja varsinainen lanseeraus tapahtuu Liigan pudotuspelien aikana. ”Haluamme olla edelläkävijä palveluelämyksen tuottamisessa jääkiekko-ottelun aikana”, HC TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskola kommentoi. TPS:n lisäksi Yonoton Oy on yhteistyössä Rauman Lukon kanssa.

  [​IMG]
  Yonoton

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju