Mobiili.fi Viikon sovellus: WeSharella suunnittelet ja jaat kulut helposti – maksut suoraan MobilePaylla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2137
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Suositun MobilePay-sovelluksen takaa löytyvä Danske Bank on julkaissut uuden sovelluksen. WeShare on MobilePayn rinnalla toimiva sosiaalinen sisarsovellus, jolla tapahtumien ja matkojen kuluja on entistä helpompi jakaa useiden henkilöiden kesken.

  Juhlat, yhteiset ruokahetket, mökkiressut ja muut kokoontumiset aiheuttavat usein säätöä kulujen kanssa, kun eri ihmiset maksavat eri asioita ja summat pitäisi jossain vaiheessa jakaa ja maksaa takaisin. MobilePaylla voi jo harrastaa yksinkertaista suuremman porukkakulun jakamista, mutta monimutkaisempiin tilanteisiin on nyt tarjolla WeShare.

  WeShare on tarkoitettu menojen suunnitteluun ja kulujen jakamiseen. Tapahtumalle, tapaamiselle tai reissulle luodaan ryhmä, jossa osanottajat voivat suunnitella menoa, seurata kertyneitä kuluja ja jakaa niitä keskenään. Lisäksi ryhmissä voi jakaa valokuvamuistoja. ”Kun matka on ohi, ei enää tarvitse käyttää aikaa kuittien tai muistiinpanojen läpikäyntiin sen selvittämiseksi, kuka oli maksanut mitäkin”, MobilePay myynti- ja kumppanuustiimin johtaja Anniina Heinonen kertoo.

  [​IMG]

  WeShareen voi kirjautua MobilePay-tunnuksilla, eli kyseisen palvelun käyttäjille uutuuden käyttöönotto on vaivatonta. Samoin WeSharen toiminnot tuntuvat todella näppäriltä. Kunkin kuluerän kohdalla voi helposti määrittää, ketkä siihen osallistuvat ja kuinka paljon kukin henkilö siitä maksaa. Sovellus pitää kirjaa jokaisen käyttäjän henkilökohtaisista veloista ja saatavista. Maksut, jotka hoituvat vaivattomasti MobilePaylla, jaetaan automaattisesti oikeina summina oikeille henkilöille, eli kokonaiskuvasta ei tarvitse huolehtia itse.

  Danske Bankin WeShare-sovellus on nyt ladattavissa. MobilePayn tapaan sovellus on saatavilla ilmaiseksi Android-, iOS-, ja Windows-laitteille.

  [​IMG]
  Kulujen lisäilyn ohella ryhmissä voi keskustella ja jakaa kuvia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju