Mobiili.fi Viikon sovellus: Tällä sovelluksella saat toistettua puhelimesi sisältöä muilla laitteilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Kuvakaappauksia AllConnect -sovelluksesta


  Tällä kerralla viikon sovellukseksi valikoitui suomalainen AllConnect -sovellus, joka helpottaa käyttäjiä toistamaan puhelimen sisältöä jollakin toisella laitteella. Jos haluaisit esimerkiksi saada puhelimesi kuvia näkyviin televisiossa tai kaiuttimet soittamaan puhelimesi musiikkia, AllConnect rientää apuun.

  AllConnect tukee Tuxeran mukaan yli viittä miljardia eri laitetta, joten monilta varmasti löytyy jokin näistä laitteista. Wi-Fi -yhteyden kautta käyttäjä voi striimata puhelimensa sisältöä televisioon, vahvistimeen tai vaikkapa pelikonsoliin. AllConnect tukee muun muassa Apple TV:tä, Chromecastia, eri valmistajien älytelevisioita, Xboxia, Xiaomi Boxia, Amazon Fire TV:tä ja monia muita. Jos laite tukee AirPlayta, voi AllConnectilla striimata sisältöä laitteeseen.

  Sovelluksessa medialähteiksi ei kuitenkaan jää ainoastaan puhelimen kuvat, videot ja musiikit. Wi-Fin kautta AllConnect osaa hyödyntää myös esimerkiksi tietokoneen tallennsutilaa, jos tietokone sallii tämän. Lähteiksi kelpaavat myös verkossa toimivat videopalvelut ja pilvitallennustpalvelut kuten Dropbox.

  [​IMG]
  AllConnect osaa käyttää Wi-Fin kautta myös esimerkiksi tietokonetta lähteenä


  AllConnectin voi ladata Android-laitteelle Googlen Play-kaupasta. Toimiakseen sovellus vaatii Android 4.0.3 Ice Cream Sandwichin tai sitä uudemman käyttöjärjestelmäversion. iOS-laitteille sovellus löytyy Applen App Storesta ja toimiakseen se vaatii iOS 7.0:n tai sitä uudemman käyttöjärjestelmäversion.

  Lähiaikoina AllConnectista saapuu sovelluskauppoihin uudet versiot.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju