Mobiili.fi Viikon sovellus: suomalainen Yobbo auttaa löytämään arjen apulaiset ja sankarit

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Suomalainen Yobbo on mobiilisovellus ja internetpalvelu, joka auttaa löytämään apua arjen askareisiin ja tilanteisiin. Käyttäjä voi etsiä palvelusta vaikkapa lastenhoitajaa, siivoajaa, remontti- tai muuttoapua tai vaikkapa juhlien järjestäjää. Eri alojen ammattilaiset, yrittäjät ja muut arjen sankarit voivat ilmoittautua palveluun ja markkinoinnin sijaan keskittyä olennaiseen, eli osaamansa työn tekemiseen.

  [​IMG]

  Yobbon mukaan palvelussa on jo mukana arjen ammattilaisia ruohonleikkaajasta personal traineriin ja lapsenvahdista kitaransoiton opettajaan. Käyttäjä valitsee sovelluksesta (tai verkkosivuilta) oikean kategorian, sitten sijainnin, sen jälkeen haluamansa palvelut ja tuotteet ja seuraa palvelun toimitusta. Apua voi etsiä silloin, kun tarve iskee, sillä tilauksia voi Yobbon kautta jättää ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä.

  [​IMG]

  Maksuton sovellus on ladattavissa Android-laitteille Google Playstä sekä iPhonelle ja iPadille Applen App Storesta. Palvelu toimii myös selaimella osoitteessa Yobbo.fi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju