Mobiili.fi Viikon sovellus: suomalainen liikuntasovellus SportSetter toimii nyt Smartum Saldon kanssa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Suomalainen liikuntasovellus ja -palvelu SportSetter on yhdistänyt voimansa liikunta-, kulttuuri- ja lounasseteleistään tunnetun Smartumin kanssa, ja jatkossa Smartum Saldoa voi käyttää maksamiseen SportSetterissä.

  SportSetter on kuntoilun Spotifyksikin kutsuttu palvelu, joka tarjoaa kuukausimaksullista passia vastaan käyttäjälle mahdollisuuden kokeilla useita erilaisia liikunnallisia ja urheilullisia aktiviteetteja. Palvelu toimi Suomen lisäksi Lontoossa ja New Yorkissa ja erilaisia aktiviteetteja on tarjolla jopa satoja.

  [​IMG]

  Smartum taas on työsuhde-etuja tarjoava yritys, jonka asiakkaina on yli 12 000 yritystä, joissa on yhteensä noin miljoona työntekijää. Se on tunnettu muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja lounasseteleistään, ja edut saa käyttöön myös sähköisesti Smartum Saldo -palvelussa. Nyt Smartum Saldoa voi hyödyntää myös SportSetterissä.

  SportSetter-sovellus on saatavilla iPhonelle Applen App Storesta ja Android-käyttäjät voivat käyttää palvelua selaimessa osoitteessa Sportsetter.com.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju