Mobiili.fi Viikon sovellus: RAY Nettipokeri tuo uhkapelit mobiililaitteeseen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2172
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  RAY Nettipokerin avulla pelaat uhkapelejä mobiililaitteillakin


  Raha-automaattiyhdistys, RAY, on tuonut vanhat tutut pokeripelit mobiililaitteisiin. Android- ja iOS-laitteilla voi pelata RAY Nettipokeri -sovelluksen avulla esimerkiksi Texas Hold’em -pokeria.

  Nettipokeri -sovelluksen kautta käyttäjä voi pelata mobiililaitteilla lähes missä vain – kunhan verkkoyhteydet toimivat. RAY:n mukaan tuhannet suomalaiset pelaavat nettipokeria, joten vastustajista ei pitäisi olla pulaa.

  RAY Nettipokeri -sovelluksessa on kolme eri korttipeliä. Tunnetuin niistä lienee jo aiemmin mainittu Texas Hold’em, joka on suosittu pokeri ympäri maailmaa. Texas Hold’emin lisäksi käyttäjät voivat pelata Omaha- ja Omaha Hi-Lo -pelejä.

  Nettipokeri -sovelluksen voi ladata Applen iPadeille ja iPhoneille App Storesta. Sovellus vaatii iOS 6.0:n tai sitä uudemman käyttöjärjestelmäversion. Sovelluksen voi ladata myös iPod Touchille. Android-laitteille sovellus ladataan suoraan RAY:n verkkosivuilta löytyvästä latauslinkistä. Jotta käyttäjä voi asentaa sovelluksen Android-laitteeseen, täytyy asetuksien kautta antaa puhelimelle lupa asentaa sovelluksia myös muualta kuin Googlen Play-kaupasta.

  [​IMG]
  Kuvakaappaus Nettipokeri -sovelluksesta

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju