Mobiili.fi Viikon sovellus: PhotoMathin avulla ratkaiset matemaattiset ongelmat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  PhotoMathilla ratkaiset laskuja kätevästi älypuhelimen avulla


  Tällä kertaa viikon sovellukseksi valikoitui Microblinkin julkaisema PhotoMath -sovellus. Sen ideana on ratkaista matemaattiset pulmat puhelimen kameraa hyödyntäen. Se poikkeaa normaaleista laskin-sovelluksista huomattavasti.

  PhotoMathin avulla käyttäjä voi ratkaista niin helppoja laskuja kuin hieman vaikeampia yhtälöitä. Sovelluksella voi laskea myös laskuja, joissa on tuntemattomia muuttujia – kuten y ja x.

  Sovellus hyödyntää puhelimen kameraa. Kameran avulla sovellus löytää laskun, johon halutaan vastaus ja ratkaisee sen. PhotoMath antaa käyttäjälle suoraan vastauksen, mutta monimutkaisemmissa laskuissa se näyttää myös tarvittaessa välivaiheet – jos käyttäjä näin haluaa.

  [​IMG]
  Sovellus näyttää tarvittaessa myös välivaiheet


  Microblink kuitenkin muistuttaa, ettei sovellus pysty ratkaisemaan kaikkia matemaattisia ongelmia ja todella vaikeat laskut tuottavat sille päänvaivaa. Jos löydät laskun, jota sovellus ei pysty ratkaisemaan, Microblink pyytää ottamaan yhteyttä, jotta sovellusta saadaan kehitettyä.

  PhotoMathin voi ladata ilmaiseksi Androidille Google Playsta, iOS-laitteille Applen App Storesta ja Windows Phonelle Microsoft Storesta.

  Alta voit katsoa sovelluksen lyhyen esittelyvideon.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju