1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Viikon sovellus: Perille auttaa löytämään kotimaan kaukoliikenteen vaihtoehdot

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  Perille on tuore kotimainen palvelu ja sovellus, joka auttaa etsimään kaukoliikenteen matkalippuja ja hintoja. Erikoiseksi sovelluksen tekee se, että se kokoaa yhteen kaikki kaukoliikenteen vaihtoehdot, eli linja-autot, junat, lentokoneet ja taksin.

  [​IMG]

  Perille toimii niin selaimessa, osoitteessa Perille.fi, kuin mobiilisovelluksessakin. Sovellus on saatavilla maksutta sekä Androidille, iOS:lle että Windows-puhelimille. Palvelu ja sovellukset toimivat niin suomeksi kuin englanniksikin, eli myös englantia osaavat turistit voivat sovellusta käyttää.

  [​IMG]

  Perille-palvelun on tehnyt Perille Mobility Services Oy, joka kuvailee palveluaan seuraavasti:

  Perille-palvelulla löydät koko Suomen kaukoliikenteen yhdestä paikasta!

  Perille-palvelu on uusi kaukoliikenteen mullistava reittiopas, josta löydät todella helposti ja vaivattomasti sopivimman matkustustavan Suomessa paikkakuntien välillä. Sovelluksen avulla voit kätevästi verrata bussien, junien, lentojen, taksin sekä yhdistelmämatkojen hintoja, matkustusaikoja, päästöjä sekä matkan kestoa. Lipun ostoon pääset yhdellä klikkauksella.

  [​IMG]

  Sovellus on vielä varhaisessa vaiheessa, mutta pikaisen kokeilun perusteella kyseessä on jo laadukas ja mukavasti käytettävä palvelu, jonka idea on kerrassaan mainio.

  Perille-sovelluksen voi ladata Applen App Storesta, Googlen Play-kaupasta tai Microsoftin Kaupasta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju