Mobiili.fi Viikon sovellus: Palkitulla Yoogaia-palvelulla joogaat ohjatusti missä vain

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Yoogaia


  Yoogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, joka tarjoaa interaktiivisia joogatunteja. Vuonna 2013 käynnistynyt palvelu on kasvanut nopeasti ja sen parista löytyykin tänä päivänä 50 000 käyttäjää yli 50 maassa. Yoogaia nosti elokuussa kolme miljoonaa dollaria rahoitusta kansainvälisen kasvun mahdollistamiseksi.

  [​IMG]
  Livetunnit ja tallenteet ovat nyt saatavilla myös mobiilisovelluksessa


  Yoogaian avulla käyttäjät voivat harrastaa joogaa ja pilatesta missä vain. Lisäksi tarjolla on syvävenyttely- ja kahvakuulatunteja. Valikoimasta löytyy yli sata erilaista tuntia joka viikko. Tunneille voi osallistua suorana, jolloin käyttäjä voi halutessaan saada ohjaajalta palautetta, tai tallenteita katsomalla.

  Yoogaiaa voi käyttää kolmen eri tilausmuodon avulla. Yhden kuukauden mittaisella tilausjaksolla palvelu maksaa 19,99 euroa kuukaudessa. Pidemmällä kolmen kuukauden jaksolla hinta putoaa 14,99 euroon kuukaudessa. Edelleen halvemman 9,99 euron kuukausihinnan mahdollistaa vuoden mittainen kertatilaus. Ennen tilausta uudet käyttäjät voivat kuitenkin kokeilla palvelua maksutta seitsemän päivän ajan.

  Yoogaia on nyt käytettävissä myös iPhoneilla ja iPadeilla. Sovellus tuotiin suomalaisten joogaajien testattavaksi kesällä ja varsinainen julkaisu tapahtui nyt syksyllä. Tunnustusta oli tarjolla heti, sillä Yoogaia valittiin maailman parhaiden uusien palveluiden joukkoon App Storessa. ”Maailmassa on yli 1,5 miljoonaa applikaatiota, joista vain harvat saavat näkyvyyttä App Storessa. Olemme ylpeitä tunnustuksesta, jonka olemme Applelta saaneet”, Yoogaian toimitusjohtaja Mikko Petäjä kertoo.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju