1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Viikon sovellus: ota tauko stressistä ja hälinästä tyylikkäällä Pause-sovelluksella

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]Ihmiset saattavat usein kaivata apukeinoja rauhoittumiseen nykyajan hektisessä elämänmenossa. Siksipä esimerkiksi aikuisten värityskirjat ovat lisänneet viime aikoina hurjasti suosiotaan. Henkistä hyvinvointiaan voi kuitenkin parantaa ja stressiä lievittää myös moderneilla digitaalivälineillä. Yksi hyvä esimerkki on iPhonelle kehitetty sovellus nimeltä Pause.

  [​IMG]

  Pausen takana on sama Ustwo-studio, joka kehitti myös suositun Monument Valley -pelin Androidille ja iOS:lle. Ustwon Malmön toimisto ryhtyi kehittämään Pause-sovellusta yhdessä tanskalaisen, henkiseen hyvinvointiin keskittyneen PauseAble-yhtiön kanssa. Pitkällisen kehitystyön tuloksena syntyi sovellus, jonka tarkoitus on muutamassa minuutissa auttaa käyttäjää rentoutumaan, parantamaan keskittymiskykyään ja lievittämään stressiä. Rauhallisen ja tyylikkään näköisessä sovelluksessa on tarkoituksena ikään kuin liikuttaa ilmakuplaa vedessä, ja kerätä isoon kuplaan pienempiä kuplia.

  [​IMG]

  Pause julkaistiin viime viikolla, ja se on saatavilla iPhonelle Applen App Storesta 1,99 eurolla.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju