Mobiili.fi Viikon sovellus: Musti ja Mirri tuo lemmikinomistajien palvelut älypuhelimeen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Lemmikkieläintarvikkeita myyvä Musti ja Mirri on julkaissut älypuhelinsovelluksen, joka tarjoaa useita palveluja lemmikkien omistajille. Sen lisäksi, että sovellus auttaa esimerkiksi löytämään lähimmän Musti ja Mirri -myymälän, löytyy sovelluksesta muun muassa karkuripalvelu Tassututka, joka auttaa kadonneiden lemmikkien löytämisessä.

  [​IMG]

  Mustin ja Mirrin sovellus tuo kanta-asiakaskortin puhelimeen, näyttää kertyneen bonustilin saldon ja mahdollistaa kanta-asiakkuuden jakamisen ja bonusten kerryttämisen perheenjäsenten kesken. Sovellus näyttää myös lähimmän Musti ja Mirri -myymälän yhteystietoineen.

  [​IMG]

  Karkuripalvelu Tassututkan kautta voi ilmoittaa kadonneen lemmikin tiedot lähialueen Tassututkan käyttäjille, ja näin saattaa karkurit yhteistyöllä takaisin kotiin. Viimeisimmän päivityksen myötä lemmikin profiilin voi tehdä Tassututkassa julkiseksi sekä tarkastella sen kautta myös muiden lemmikkejä.

  [​IMG]

  Musti ja Mirri -sovellus on nyt ladattavissa maksutta iPhonelle Applen App Storesta. Android-versio on tulossa lähiaikoina.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju