Mobiili.fi Viikon sovellus: Luup luo muistoistasi lyhyitä videokoosteita sekunneissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Tällä viikolla esittelemme Luupin, joka on iPhoneilla toimiva videosovellus. Luupilla käyttäjä voi luoda hieman Vine-tyylisiä lyhyitä videoita, jotka koostuvat useammasta videoleikkeestä ja taustamusiikista.

  Luup lupaa olla ”nopea ja kaunis tapa jakaa elämän tärkeitä hetkiä lyhyiden videoiden muodossa”. Sovelluksen toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen: käyttäjä valitsee tarjolla olevista musiikkityyleistä haluamansa kappaleen ja kuvaa neljä lyhyttä videopätkää. Luup koostaa näistä materiaaleista toistuvan koosteen, jossa kuvat vaihtuvat valitun musiikin tahtiin.

  Lisää muokattavuutta tuodaan erilaisilla suodattimilla, joita voi vaihtaa ruutua pyyhkäisemällä. Samoin kuvattuja osioita voi poistaa lennosta ja kuvata uudestaan, mikäli jokin klippi ei tunnu onnistuneelta.

  Valmiin videon voi halutessaan jakaa Facebookissa, Messengerissä, WhatsAppissa tai Twitterissä. Lisäksi materiaalin voi julkaista Luupin verkkosivulla, josta löytyy jo laaja joukko käyttäjien tekemiä luuppeja. Mikäli uusi tapa tehdä lyhyitä videokoosteita vähällä vaivalla kiinnostaa, löydät Luupin Applen App Storesta. Sovellus on ilmainen.

  [​IMG]
  Videokuvausta Luupilla. Neljästä osasta koostuva aikajana näkuu ruudun alalaidassa.

  [​IMG]
  Valmiiden Luup-videoiden valikoimaa palvelussa.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju