Mobiili.fi Viikon sovellus: löydä vapun ja tulevan kesän tapahtumia kotimaisella Eventmorella

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Vappuviikonloppu on koittanut, ja vappu tarkoittaa monille suomalaisille iloista juhlaa, johon voi kuulua myös hauskoja ja mielenkiintoisia tapahtumia. Eventmore on Android- ja iOS-laitteille tarkoitettu sovellus, jonka avulla voi löytää tapahtumia niin vappuaattona kuin muinakin vuoden päivinä. Eventmore on viime kesänä lanseerattu sovellus, jonka taustalla on helsinkiläinen Evenman Oy.

  [​IMG]

  Eventmoren tekijä kuvailee sovellusta seuraavalla tavalla:

  ”Eventmore on iPhone ja Android -järjestelmiin soveltuva karttapohjainen mobiilisovellus, joka kertoo käyttäjälleen mitä lähellä tapahtuu.

  Sovellus tarjoaa paikkaan ja kellonaikaan sidottua tapahtumasisältöä, jota voi suodattaa mm. kategorioiden tai etäisyyden perusteella. Eventmoren käyttäjä voi jakaa tapahtuman tai artistiesittelyn sosiaalisen median kanavissaan, lisätä sen suosikkeihin, löytää reitin tapahtumapaikalle ja hakea kategorioiden, tapahtumapaikan, tapahtuman nimen, kaupungin tai päivämäärän perusteella tarjontaa. Yksittäisten tapahtumien lisäksi sovelluksesta löytää festivaalien ja muiden tapahtumien tekijöiden omia kanavia, joista saa lisätietoa ja viestintää tapahtumaan liittyen.”

  [​IMG]

  Eventmore on ladattavissa maksutta Applen App Storesta ja Googlen Play-kaupasta. Lisätietoa sovelluksesta löytyy sen kotisivuilta eventmore.io.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju