Mobiili.fi Viikon sovellus: Kuvat kertovat tuhat sanaa, mutta This vielä enemmän

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]App Storessa julkaistiin huhtikuussa uusi sovellus nimeltään This. Kyseessä on hyvin yksinkertainen mutta samalla näppärä ratkaisu heille, jotka haluavat lisätä valokuviinsa tekstipohjaista lisätietoa.

  Vanhan viisauden mukaan kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Toisinaan kuviin olisi kuitenkin mukavaa lisätä tarkempaa tietoa. Allekirjoittanut on esimerkiksi joskus merkannut lomamatkalla ostetun postikortin kuvaan, mitä maiseman missäkin kohdissa on matkalla tehty.

  This-sovelluksella vastaavaa voi tehdä digitaalisesti. Käyttäjä voi siis antaa katselijalle lisätietoa lisäämällä osoittimia ja tekstiä valokuviinsa. Sovellus tarjoaa erilaisia osoittimia ja kätevät työkalut elementtien asetteluun, tekstin kirjoittamiseen ja kohteiden koon muokkaamiseen.

  Sovelluksella on monia mahdollisia käyttötarkoituksia. This-työkaluja voi hyödyntää vaikkapa edellämainittujen lomakuvien selittämiseen tai hedelmäpinon eri hedelmien merkkaamiseen. Valmiit kuvat voi luonnollisesti tallentaa puhelimelle tai jakaa helposti sosiaalisissa medioissa.

  This julkaistiin huhtikuun alkupuolella iOS-laitteille. Sovellus löytyy Applen App Storesta hintaan 1,99 euroa.

  [​IMG]
  This.

  [​IMG]
  This.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju