Mobiili.fi Viikon sovellus: Khan Academyn avulla saat tieto-taitoa ilmaiseksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Khan Academy


  Tällä viikolla esittelemme Khan Academyn, joka on vastikään saapunut Android-laitteille. Samalla oppimispalvelun iOS-sovellus on uusittu.

  [​IMG]
  Khan Academystä löydät opetusta lukuisista aihepiireistä


  Khan Academy on verkkopalvelu, jossa käyttäjät voivat ilmaiseksi opiskella monenlaisia asioita. Aihealueet vaihtelevat matematiikasta ja tieteistä talouden ja taiteiden kautta aina ohjelmointiin saakka. Tarjonta sopii monentasoisille, sillä esimerkiksi matematiikan tehtävät vaihtelevat alkeislaskuista aina monimutkaisiin differentiaaliyhtälöihin asti.

  Tarjolla on ohjatusti eteneviä kokonaisuuksia, joissa hyödynnetään asioita selittävää videomateriaalia ja harjoitustehtäviä. Lisäksi oppimista piristetään ansaittavilla pisteillä ja arvomerkeillä, joita keräämällä voi haalia onnistumisen elämyksiä ja avata pirteitä profiilikuvia.

  Parasta Khan Academyssä on käytön helppous. Tilin luonti onnistuu nopeasti, varsinkin Google- tai Facebook-tilien avustuksella, ja videoiden pariin pääsee nopeasti niin verkossa kuin mobiilissakin. Lisäksi palvelun ulkoasu on siisti ja selkeä, mikä tekee sen käytöstä miellyttävää.

  Khanin mobiilisovellus eroaa verkkopalvelusta siinä, että siitä puuttuvat harjoitteet. Toistaiseksi mobiilissa ovat siis tarjolla vain videot. Niiden katsominen ja oman tilin säätäminen onnistuvat kuitenkinkin hienosti. Bonuksena videoita voi ladata laitteen muistiin offline-käyttöä varten.

  Khan Academy löytyy sekä Google Playsta että Applen App Storesta. Lisäksi oppimaan pääsee palvelun verkkosivulla, jossa tarjonta on edelleen monipuolisinta. Mikäli haluat kerätä lisätietoa jostain aihealueesta tai oppia uusia taitoja, kannattaa palveluun tutustua tarkemmin.

  [​IMG]
  Oppimalla tienaat pisteitä ja arvomerkkejä

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju