Viikon sovellus: Kätevä reittiopas moovel päivittyi – toimii jo useammassa Suomen kaupungissa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
Mobiili.fi-2017-03-05-kello-4.50.25-700x398.png


Alkujaan viime vuoden lopulla Suomeen saapunut moovel-sovellus on saanut tuoreessa päivityksessä uuden ulkoasun, uusia toimintoja sekä erinäisiä parannuksia. Aiemmin Suomessa vain pääkaupunkiseudulla toiminut reittiopas on julkaisun jälkeen myös laajentunut uusiin kaupunkeihin, ja toimii tätä nykyä pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Turussa ja Oulussa.

moovel tarjoaa reaaliaikaisen reittioppaan julkisille kulkuvälineille ja osaa esimerkiksi ilmoittaa käyttäjälle, kun oikea pysäkki lähestyy ja on aika jäädä pois kyydistä. Päivityksen myötä sovellus näyttää nyt käyttäjän sijainnin perusteella linjakohtaiset tiedot, aiempien pysäkkikohtaisten tietojen sijaan. Lisäksi käyttäjä voi esimerkiksi tallentaa suosikkilinjansa. moovel kertoo myös parantaneensa reittihakua sekä selkeyttäneensä karttanäkymää. Lisäksi sovellus osaa ehdottaa aiempaa paremmin eri kulkuvälineiden yhdistelmiä.

Neljän Suomen kaupungin lisäksi moovel on käytössä jo kahdeksassa muussa kaupungissa ympäri maailmaa: Amsterdamissa, Bostonissa, Kiovassa, Lvivissa, Madridissa, Oslossa, Portlandissa ja Sydneyssä.

moovel on ladattavissa maksutta iPhonelle App Storesta ja Androidille Google Play -kaupasta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom