Viikon sovellus: iOS:llä suosiota saavuttanut FaceApp saapui myös Androidille – laita...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103
FaceApp_1487510706821-700x366.jpg

Pölähtäneen näköinen toimittajakin saa hymyn huulilleen FaceAppin avulla.


Alkujaan tammikuussa Applen iOS-laitteille julkaistu FaceApp on noussut melkoiseksi viraalihitiksi, ja nyt tuo sovellus on saatavilla myös Androidille.

Wireless Labin FaceApp on selfie-kuville tarkoitettu sovellus, joka koneoppimisen ja neuroverkkojen avulla laittaa kasvokuvat uuteen uskoon. Filtteristä riippuen sovellus voi esimerkiksi muuttaa vakavan naaman hymyileväksi, vanhentaa tai nuorentaa kohdetta tai vaikkapa vaihtaa tämän sukupuolta.

Sovellus pyrkii tekemään kuvista mahdollisimman realistisia, ja monissa tapauksissa kuvasta ei välttämättä edes huomaa, että sitä olisi muokattu. Joskus tosin koneälyllekin käy virheitä, eli osa muokatuista kuvista saattaa epäonnistuakin. Esimerkiksi parta tai silmälasit saattavat sovellukselle aiheuttaa vaikeuksia.

Allekirjoittaneen kohdalla ”hot”-muokkaus, eli oman naaman muokkaaminen kuumaksi kolliksi, vaihtoi käytännössä koko naaman, mikä tietysti tuntui hieman kurjalta. Tinder-profiilikuvia ei FaceAppista välttämättä kannata ottaa, sillä treffeillä saattaisi vastapuoli pettyä.

Maksuton FaceApp löytyy Android-laitteille Play Kaupasta ja iPhonelle App Storesta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom