1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Viikon sovellus: helpota kuittirumbaa eTaskun avulla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  eTasku


  Tällä kertaa viikon sovellukseksi valikoitui hiljattain parhaana hyötypalveluna palkittu mobiilipalvelu eTasku. Palvelu lähtee taistelemaan ihmisten kuittirumbaa vastaan kätevällä sovelluksella, joka toimii kuukausimaksuperiaatteella.

  eTaskun idea on simppeli. Käyttäjä ottaa kuvan kuitista, minkä jälkeen sen voi heittää roskiin ja kuitti on tallessa puhelimessa. Kuva ja kuitin tiedot tallentuvat sovellukseen, josta ne voidaan tarvittaessa lähettää automaattisesti kirjanpitäjälle. Normaalien kuittien ja laskujen ohella sovelluksella voi koota matkalaskun.

  ”Helppo ottaa käyttöön ja yksinkertainen käyttää. Ryppyisten kuittien oikominen, niittailu ja postittelu ovat kaukainen muisto vaan. Ehkä suurin helpotus on se, että kun kuitin kuvaa aina heti, kadonneiden kuittien metsästys on loppunut kokonaan”, toteaa Vuokraturvan hallituksen puheenjohtaja Timo Metsola.

  Ilmaisen kokeilujakson jälkeen eTasku maksaa 4,90 tai 9,90 euroa kuukaudessa ominaisuuksista riippuen. Sovellus löytyy niin Androidille, iOS:lle kuin Windows Phonelle. Se voi ladata siis App Storesta, Google Playsta tai Windows Storesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju